Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

All iclusive wellness

Ensana Thermal Aqua HévízEnsana Thermal Aqua Hévíz a térképen

2020. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ismeretlen hotelnévre figyeltem fel egy böngészéskor, így jutottunk ezúttal ebbe a szállodába. Érkezéskor derült ki, hogy ez a Danubius hotel, csak új néven :) Elsőre kicsit meg is keveredtünk, mert nem figyeltem, hogy Ensana hotel van Termál és Aqua néven is (társszállodák), ráadásul pár házra egymástól. A lehetőségek nagyjából egyformák, de az Aqua hotel all inclusive ellátásra van berendezkedve.
Parkoló örvendetes módon van elég, a környezet nagyon szép, rengeteg a zöld, sok szép növény díszíti a területet.
A szobánkból gyönyörű kilátás nyílt a parkra, ezért kicsit bántam, hogy nincsen erkélye a szobáknak, ahol lehetne kicsit üldögélni és nézelődni, de végülis erre ott volt a nagy terasz. Nagyon örültem a redőnynek, így tényleg nem jött be reggel semmi fény, nagyon jót aludtunk.
A wellness részlegen két különböző hőfokú gyógymedence, gyermekmedence, egy félig kültéri, félig beltéri élménymedence, a szaunavilágban két különböző hőfokú finn szauna, infraszauna, gőzkabin és csobbanómedence van. Egy külön épületben található az emeleten fitnesz terem, a földszinten egy nagy játszószoba, a játszóház előtt pedig egy gyerekmedence, kicsit távolabb pedig egy úszómedence. A teraszon sok pihenőhely van, lehet levegőzni és nézelődni, érdemes sétálni a parkban is, bár nem túl nagy.
Az étel és ital egész nap all inclusive, gyakorlatilag bármikor lehet menni az étterembe és nagy választék van mindenféle gyümölcsléből, üdítőből, kávéból és délután süteményből. Az ételválaszték nagyon széles volt reggelinél és vacsoránál is és ami az eddigi tapasztalataink után meglepő volt, ebédre is fullos választék volt, nemcsak leves és tészta, el sem tudnám sorolni. Egy „korlátozás” van: fürdőköpenyben nem szabad bemenni az étterembe, tehát a wellness részlegről nem lehet „átlépni” inni valamit, esetleg a wellness recepción lehet teát fogyasztani.
A bár napközben nincs is nyitva, este meg gyakorlatilag nem volt senki, mindenki az all inclusive italválasztékból fogyasztott az étteremben vagy a teraszon, de az árakat elnézve nem csodálom, az italok ára nagyon magas.
Jól éreztük magunkat, lehet hogy visszajövünk még. Szerintem itt minden korosztály megtalálja a számára megfelelő elfoglaltságot, gyerekes családoknak is ajánlanám.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Ensana Thermal Aqua további értékelései

2024.04.23a párjával
Nagyon jó volt a shop, ahol tudtam fürdőruhát venni, rendkívül kedves és hozzáértő volt az eladó hölgy. A fürdő részleg kinézete nem illet a szállodához, a burkolat, az ajtók cserére szorulnak. A medencékkel nem volt probléma. A személyzet segítőkész és kedves volt. Az ételek ízletesek...
2024.04.10barátokkal
Már több alkalommal voltunk ebben a szállodában. Sajnos, az ételek választékát és minőségét tekintve komolyabb visszaesés történt, ennek nem örültünk. Nem tájékoztattak előre, hogy felújítás zajlik az egyik (alattunk lévő) emeleten, még 18:30 körül is fúrás hallatszott. Többszöri visszatérő...
2024.04.07a párjával
Személyzet kedves és segítőkész. A szoba és a folyosok tiszták rendezettek. Nem a leírásban megadott idöpontok voltak az étkezéseknél. Az ételek választéka bőséges, de az allergének nincsenek feltüntetve. Az élményfürdő csempéje koszos, régi zöld lerakódások vannak rajta. Sajnos pont felújítás...

Az Ensana Thermal Aqua legnépszerűbb csomagjai

Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással (min. 2 éj))
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
100.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness Neked all inclusive (min. 4 éj)
Wellness Neked all inclusive
190.400 Ft / 2 fő / 4 éj-től all inclusive ellátással
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.10.23-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!