Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Labirintus

NaturMed Hotel Carbona HévízNaturMed Hotel Carbona Hévíz a térképen

2017. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hotel a város egy frekventáltabb helyén fekszik és már kívülről látszik, hogy eléggé kiterjedt, több épületszárnyból áll. A képeken szebbnek, impozánsabbnak tűnt, de valójában kicsit egyszerűbb, mint amit vártam, ennél sokkal szebb szállodabelsőkkel találkoztunk „sima” négycsillagos szállodáknál. A szállodát körülvevő zöld környezet viszont a rengeteg különböző virággal, bokrokkal feldobja az épület egyszerűségét, szemet gyönyörködtető. Dícséretes, hogy a parkolásért nem kellett külön fizetni, bár az árak meglehetősen borsosak, szóval vehetjük úgy, hogy eleve benne van a szállás árában.
A szobánk kellemes hangulatú, tiszta, dupla bőröndtartós, erkélyes volt és minden nap lelkiismeretesen kitakarították. Itt egyetlen megjegyzésem volna, hogy a 4-5 magyar nyelvű tévécsatorna meglehetősen szegényes kínálat egy ilyen kategóriában/árfekvésben. Nem tévézni jön az ember, de ha rossz az idő kint és este nincs nyitva a fürdő, akkor jól jött volna, főleg ha a wifi is akadozik (előfordult párszor).
Kát bár is működik a hotelben, de az egyik csak este (akkor viszont egészen éjfélig, ha jól emlékszem). Az italválaszték széles és az egyik bárban esténként élő zongorajáték van, a másik bár mellett pedig egy bálterem is található, ahol lehetőség van táncolni.

A wellness két külön részlegből áll, az egyik egy sajnos csak hat óráig nyitva tartó, két gyógyvizes medencét és két pezsőfürdőt tartalmazó rész, a másikban pedig úszómedence, egy vízsugaras masszázsmedence és egy szaunasziget található finn szaunával, aromakabinnal, gőzfürdővel, tepidáriummal, merülővel, pihenőtérrel (ez utóbbiak a sok külföldi vendég miatt fürdőruha nélkül használhatók), illetve egy külön finn szauna és infraszauna, amit fürdőruhában lehet használni. Ebben a részben található a wellness bár, ahol frissítőket lehet fogyasztani és innen nyílik a kültéri mediterrán jellegű élménymedence, aminek nagy örömünkre jó meleg vize volt, így a hideg idő ellenére is lehetett fürdeni a szabadban. Ami nem tetszett nekem, hogy a két rész elég messze esik egymástól, így elég macerás ide-oda mászkálni, ha a gyógyvíz után pl. az élménymedencébe szerettünk volna menni. Ha valaki itt jár, mindenképpen vegyen részt a szaunaszeánszon, mert eddig ez volt az egyik legjobb, legszórakoztatóbb (külön köszönet Szabó Zoltán Oscar-díjas szaunamesternek!). A szálloda egyértelműen a gyógyturizmusra épít, így kisgyermekeseknek nincs túl nagy kínálat, pl. egyetlen kis mellékmedence van gyerekeknek a kültéri medencénél.
Az ételválaszték „csak” négycsillagos, amiből tulajdonképpen bőven lehet választani, de 4*superior szállodákban nagyobb ételválasztékot tapasztaltunk eddig. Ha valaki speciális ellátást szeretne, pl. fogyókúrázni vagy böjtölni, arra is vannak speciális csomagajánlatok.
Amiben valóban egyedülállóak, az a rengeteg kezelésfajta, amik közül lehet választani, orvosi vizsgálatok/kezelések sokasága, orvosi esztétikai kezelések, fogászat, szépségkúrák, testkezelések, masszázsok, fel sem tudnám sorolni.
Elsősorban a gyógyászati témában érdeklőklődőknek ajánlanám.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

NaturMed Hotel Carbona további értékelései

2024.01.03a párjával
Átlagos
Kevés pihenőhely a medencénél ekkora szállodának. Emiatt sok vita volt ami nem hiányzott. Kicsi szauna, mely 16 főnek kevés és levegőtlen, bár a szauna mesterek nagyon jók voltak. Szilveszterkor lent túlzsúfolt terem kis tánctér és unott zeneker 1 órakor. Ezt sajnos személyesen hallottam mikor...
2023.12.29egyedül
Kiváló
Elegáns, Hévíz központjában elhelyezkedő színvonalas szálloda, udvarias személyzet. A wellnes kiváló, külső medencében úszni december végén igazán kellemes élmény. A szauna, uszoda, termálrészleg szintén kitűnő. Az ételek bőséges választéka fűszerezi az ellátást. Az ünnepi műsorok, koncertek...
2023.08.26a párjával
Kiváló
Tökéletes hotel, tökéletes helyen. Ételek legjobbak, valamint a kinti élmény medence semmihez sem fogható! Legjobb élményünk a hotelek között!

A NaturMed Hotel Carbona legnépszerűbb csomagjai

NaturMed Hotel Carbona Hévíz - Tavaszi Elixír (min. 3 éj)
Tavaszi Elixír
187.757 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2024.06.14-ig
NaturMed Hotel Carbona Hévíz - Napi ár félpanzióval (min. 1 éj)
Napi ár félpanzióval
81.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.02.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Európa Fit Hévíz - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Európa Fit Hévíz
180.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval