Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fiten Hévízen

Hotel Európa Fit HévízHotel Európa Fit Hévíz a térképen

Kiváló 2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Középkorú pár vagyunk. Hétköznap voltunk ebben a szép szállodában. Parkolási lehetőség van az utcán is és mélygarázsban is. Pár száz Ft a különbség pusztán.
Maga a szálloda több épületből áll, folyosó köti össze az egyes részeket. Folyosón lehet közvetlenül eljutni a medence térhez, valamint a különböző szolgáltatásokat nyújtó egészség centrumhoz.
Wellness része kitűnő. Vannak beltéri és kültéri medencék is. A Hévízi tó páratlan gyógyvizét egy külön teremben, távol a zajos élmény medencéktől élvezhettük.
Szauna tér két szinten is található. Sókamra, aroma terápiás kabin, gőz kabin, 80 és 90 fokos szaunák kerültek kialakításra. Némi hiány érzettel töltött el, hogy nem volt merülő medence, vagy hideg vizes dézsa. Pusztán az alsó részen működött egy jégkása gyártó berendezés.
Nagyra értékeltük, hogy folyamatosan biztosítottak tiszta törülközőt, szauna lepedőtt. Délelöttönként gyógytea is rendelkezésünkre állt.
Reggeli és a vacsora kimagsló minőségű volt. Mind választékban, mind ízvilágban gazdag. Udvaias személyzet. Kiemelném, hogy a főételt kérésre pincérek állították össze, nem a vendégek túrkáltak benne!
Szoba mérete megfelelő volt kettőnk számára. Internet használata esetenként lassulás miatt nehézségbe ütközött ugyan, de mi nem is azért mentünk, hogy folymatosan a NET-en csüngjünk.
Összességében csak ajánlani tudom ezt a helyet minden korosztály számára.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hotel Európa Fit további értékelései

2024.01.03gyerekekkel
Kiváló
Az év utolsó napjait itt búcsúztattuk kisgyermekekkel érkeztünk és nagyon jól éreztük magunkat. Minden korosztály megtalálja a kedvére való kikapcsolódást, pihenést. A személyzet nagyon kedves, a szolgáltatások kiválóak, az ételek nagyon finomak, bő választék volt minden féle ételből. A szoba...
2023.11.14a párjával
Kiváló
Volt szerencsénk három napot Önöknél tölteni (november 10-12). Minden elvárásunkat felülmúlta a szálloda. Szeretném kiemelni a recepciósokat, hihetetlenül segítőkészek és kedvesek voltak. Nagyon gördülékenyen ment mint a bejelentkezés mint a kijelentkezés. A szálloda közösségi terei illetve a...
2023.08.10családjával
Kiváló
Idén már másodjára tölthettünk el egy csodálatos hetet a hévízi Hotel Európa Fit szállodában. Minden igényt kielégítő szolgáltatások jellemzik, a személyzet kedves, figyelmes, precíz. A takarítás alapos és profi, az éttermi kiszolgálás gyors és magas színvonalú. A masszőrök nagyon jó szakemberek....

A Hotel Európa Fit legnépszerűbb csomagjai

Hotel Európa Fit Hévíz - Pünkösd (min. 2 éj)
Pünkösd
180.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Hotel Európa Fit Hévíz - Kedvezményes pihenés (min. 2 éj)
Kedvezményes pihenés
150.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.21-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Nyári szünidei akció
Nyári szünidei akció
2024.12.30-ig
Palace Hotel Hévíz
192.970 Ft / 2 fő / 5 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval