Borbi étterem értékelései

Értékelései
19
18
4
10
2
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Borbi értékeléseit!

Olvasd el Borbi étterem értékeléseit!

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 28.
Bükfürdőről kirándultunk Velem környékére párommal. Visszafele úton akadtunk rá erre a gyöngyszemre, egy nagyon hangulatos csárdára Horváthzsidányban, az út mellett. Nem voltunk éhesek, de úgy döntöttünk mégis eszünk valamit. Édességet választottunk, mely általában nem erőssége az éttermeknek. Nem úgy ennek a csárdának. Somlóit, geszeteny pürét fogyasztottunk.
Megosztom
Stílusos Halászcsárda a Tisza parton, hangulatos cigányzenével -

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

2014. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22.
Stílusosan a Tisza partján, egy léckerítés választ el a folyótól. Mi első sorban halászlé miatt választottuk ezt a helyet. Természetesen előételnek a haltepertőt kértünk, ami annyira ízlett, hogy megismételtük a rendelést. A halászlé is nagyon finom volt. mindenkinek csak ajánlani tudom. Igazi szegedi csemege.
Megosztom
2014. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csodálatos helyen, gyönyörű a kilátás. Magyarország egy gyöngyszeme lehetne, ha az éttermi rész is fel tudna nőni a hely színvonalához. Az árak minden esetre már megtették ezt a lépést. Sőt, túl is szárnyalták. Nos. Az ételek íze egy középkategóriás vendéglátóipari egységet idéztek fel, a kiszolgálás, még ezt is alul múlta.
Megosztom
2014. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. április 21.
Nagyon hangulatos, tetszett a berendezés kialakítása. Nagyszüleink korát hűen tükröző tárgyakkal díszített falak, mennyezet. Finoman főznek. Külön kérésre saját menüt állítottak össze.
Szeged belvárosában van. Pár lépés a Tisza, Múzeum, színház, Dóm tér. Hátrány, hogy nehéz a parkolás.
Megosztom


TérképX