Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás volt!!!

Majerik Hotel HévízMajerik Hotel Hévíz a térképen

Gyenge 2019. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. március 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mielőtt foglaltunk, elolvastam a véleményeket a szállodáról, többségében jó véleményeket találtam, de sajnos mi nem jó tapasztalatokat szereztünk.
Én annak ajánlanám a szállodát, aki szeret fázni a szobában, aki nem szeret jókat enni, aki pihenés helyett a szomszédot szereti hallani.
3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Nem voltunk elégedettek. A szobában kimondottan hűvös volt. A radiátort nem tudtuk nagyobbra állítani, mert annak burkolatától nem lehetett a szabályozóhoz hozzáférni. Érthetetlen, hogy miért kell a burkolat a radiátorra, ez csak csökkentette a radiátor hőleadását. A vendégek miért nem állíthatnak a radiátoron, nyilvánvaló, hogy az emberek hőérzete igen eltérő. Miért nem veheti kisebbre a fűtést akinek melege van, miért nem állíthatja nagyobbra, aki fázós? A burkolat alig egy kicsit volt langyos, épp csak nem teljesen hideg, tehát esély se volt rá, hogy a szoba felmelegedjen. Ezt jeleztem a recepción. A recepciós közölte, hogy megy a fűtés, és "nehogy már azt mondjam, hogy hideg van". Ilyen stílus a vendéggel szemben elfogadhatatlan. Közölte továbbá, hogy karbantartót csak másnap tud küldeni. Egy valamirevaló szállodában 24 órában kéne a karbantartóknak rendelkezésre állni, történhet csőtörés is. Azért valami sejtése lehetett a recepciósnak arról, hogy probléma van a fűtéssel, mert adott egy légkondihoz való távirányítót, hogy azzal fűtsünk, ebbe csak az a hiba csúszott, hogy azt se tudta, hogy a mi szobánkban nem volt légkondi!! Lényeg, hogy a szoba egész tartózkodásunk alatt hűvös volt, szerencsére szombatra és vasárnapra melegedett az időjárás, de csak napközben, kora reggel 1 fok körül volt, tehát igencsak szükség lett volna normális fűtésre.
Az ételek tekintetében sem voltunk elégedettek, sem mennyiség, sem ízletesség, sem pedig választék tekintetében. Egyféle leves, kétféle főétel nem mondható nagy választéknak. A desszert az első két nap nagyon ízetlen volt (pl. almás lepényből teljesen kihagyták a cukrot és a fahéjat, semmi íze nem volt), ezért harmadik vacsoránál gyümölcsöt választottam, közölték, hogy a narancs már elfogyott, csak alma van. Na ezt legalább nem tudták elrontani. A felszolgálók udvariasak voltak, de a vezető hibájának tartom, hogy megengedi, hogy szembe, arcba lógó hajjal dolgozzanak az ételek fölött, a lobonc se hátul összekötve, se egy hajpánttal hátrafogva nem volt. Az étkezéssel kapcsolatban további kifogásom, hogy amikor már nincs szabad asztal, vacsoránál akkor sem nyitották ki a másik termet, a vendégeket összeültették, pedig rajtunk kívül mások is voltak akik saját asztalt szerettek volna. Nem menzára fizettünk be, hanem egy 3 csillagos szállodába! Amikor ezt szóvá tettük, a felszolgálónő közölte, hogy a másik teremben nincs megterítve. Nem derült ki, hogy mi akadálya lett volna ott is megteríteni. A világítással spóroltak vagy a felszolgálók nem akartak néhány méterrel többet gyalogolni? Az interneten közzétett itallap nem a valóságot tükrözi, csak egyféle 0,5 decis és egyféle 0,3 decis sör volt, csapolt sör egyáltalán nem volt.
A szobák fala papírvékony. Az egyik szomszédból kora reggel a beszéd hallatszott át (pedig nem kiabáltak!), a másikból késő este a tv, de hallottuk az orr fújást, köhögést, tüsszentést, sőt éjjel a szomszéd horkolását is. A közfalakat jó lenne hangszigeteléssel ellátni, így ezek pihenésre alkalmatlanok.
Összességében tehát nem vágyunk vissza ebbe a szállodába.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Majerik Hotel további értékelései

2023.07.11a párjával
Ételek,kiszolgâlâs,kedvesség mind mind tökéketes volt! De igen volt ami nem teljeskörűen jó volt! A velnesz részleg nem üzemelt ,pedig fõként azt vettük célba hogy kedvezõ âron belül velnesz is legyen! De csalódâs volt! A takarîtó személyzet kopogâs nélkül zavartâk a vendéget! Pedig...
2023.06.22csoporttal
Átlagos
Kisebb volt a szobánk,mint előző években.Fürdőszobánk mennyezete előzőleg be volt ázva,fel volt hólyagozva a festék.Takarítás kivánni valót hagyott maga után.Most voltunk ott harmadszor,de most nem voltam elégedett. Foglaláskor úgy tájékoztattak bennünket,hogy csak svédasztalos reggelit...
2022.11.01a párjával
Átlagos
A szállás tiszta volt,de nagyon régi stílusú, fútés nem volt, csak kérésre kapcsolták be a klímát, amivel végül egész jól fel lehetett fűteni a szobát. A fürdőszobában nem volt fűtés. Az ételek finomak és ízletesek voltak, viszont a gyümölcslé, kávé borzalmas. A szaunát csak külön díj ellenében...

A Majerik Hotel legnépszerűbb csomagjai

Majerik Hotel Hévíz - Hévízi kikapcsolódás reggelivel (min. 2 éj)
Hévízi kikapcsolódás reggelivel
53.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
2024.12.23-ig
Majerik Hotel Hévíz - Augusztus 20. (min. 2 éj)
Augusztus 20.
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
08.15-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval