tarhonya: Csalódás volt!!! - Majerik Hotel Hévíz

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Majerik Hotel Hévíz értékelése
16. helyezett a 153 hévízi szállás közül

Értékelést írta:
17 szállásértékelés 13 városban járt
16 étteremértékelés 16 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Csalódás volt!!!

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mielőtt foglaltunk, elolvastam a véleményeket a szállodáról, többségében jó véleményeket találtam, de sajnos mi nem jó tapasztalatokat szereztünk.
Én annak ajánlanám a szállodát, aki szeret fázni a szobában, aki nem szeret jókat enni, aki pihenés helyett a szomszédot szereti hallani.
3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Nem voltunk elégedettek. A szobában kimondottan hűvös volt. A radiátort nem tudtuk nagyobbra állítani, mert annak burkolatától nem lehetett a szabályozóhoz hozzáférni. Érthetetlen, hogy miért kell a burkolat a radiátorra, ez csak csökkentette a radiátor hőleadását. A vendégek miért nem állíthatnak a radiátoron, nyilvánvaló, hogy az emberek hőérzete igen eltérő. Miért nem veheti kisebbre a fűtést akinek melege van, miért nem állíthatja nagyobbra, aki fázós? A burkolat alig egy kicsit volt langyos, épp csak nem teljesen hideg, tehát esély se volt rá, hogy a szoba felmelegedjen. Ezt jeleztem a recepción. A recepciós közölte, hogy megy a fűtés, és "nehogy már azt mondjam, hogy hideg van". Ilyen stílus a vendéggel szemben elfogadhatatlan. Közölte továbbá, hogy karbantartót csak másnap tud küldeni. Egy valamirevaló szállodában 24 órában kéne a karbantartóknak rendelkezésre állni, történhet csőtörés is. Azért valami sejtése lehetett a recepciósnak arról, hogy probléma van a fűtéssel, mert adott egy légkondihoz való távirányítót, hogy azzal fűtsünk, ebbe csak az a hiba csúszott, hogy azt se tudta, hogy a mi szobánkban nem volt légkondi!! Lényeg, hogy a szoba egész tartózkodásunk alatt hűvös volt, szerencsére szombatra és vasárnapra melegedett az időjárás, de csak napközben, kora reggel 1 fok körül volt, tehát igencsak szükség lett volna normális fűtésre.
Az ételek tekintetében sem voltunk elégedettek, sem mennyiség, sem ízletesség, sem pedig választék tekintetében. Egyféle leves, kétféle főétel nem mondható nagy választéknak. A desszert az első két nap nagyon ízetlen volt (pl. almás lepényből teljesen kihagyták a cukrot és a fahéjat, semmi íze nem volt), ezért harmadik vacsoránál gyümölcsöt választottam, közölték, hogy a narancs már elfogyott, csak alma van. Na ezt legalább nem tudták elrontani. A felszolgálók udvariasak voltak, de a vezető hibájának tartom, hogy megengedi, hogy szembe, arcba lógó hajjal dolgozzanak az ételek fölött, a lobonc se hátul összekötve, se egy hajpánttal hátrafogva nem volt. Az étkezéssel kapcsolatban további kifogásom, hogy amikor már nincs szabad asztal, vacsoránál akkor sem nyitották ki a másik termet, a vendégeket összeültették, pedig rajtunk kívül mások is voltak akik saját asztalt szerettek volna. Nem menzára fizettünk be, hanem egy 3 csillagos szállodába! Amikor ezt szóvá tettük, a felszolgálónő közölte, hogy a másik teremben nincs megterítve. Nem derült ki, hogy mi akadálya lett volna ott is megteríteni. A világítással spóroltak vagy a felszolgálók nem akartak néhány méterrel többet gyalogolni? Az interneten közzétett itallap nem a valóságot tükrözi, csak egyféle 0,5 decis és egyféle 0,3 decis sör volt, csapolt sör egyáltalán nem volt.
A szobák fala papírvékony. Az egyik szomszédból kora reggel a beszéd hallatszott át (pedig nem kiabáltak!), a másikból késő este a tv, de hallottuk az orr fújást, köhögést, tüsszentést, sőt éjjel a szomszéd horkolását is. A közfalakat jó lenne hangszigeteléssel ellátni, így ezek pihenésre alkalmatlanok.
Összességében tehát nem vágyunk vissza ebbe a szállodába.

Ennyire tetszett: Gyenge
Személyzet: Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Szörnyű
Szolgáltatások: Szörnyű
Étkezés: Gyenge
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni tarhonya felhasználót?    Igen

Majerik Hotel Hévíz
Cím
8380 Hévíz
Kölcsey Ferenc utca 6.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. július 13.
A szállodában eltöltött 4 éjszaka kellemesen telt. Udvarias a személyzet, az ebédlőben a felszolgálók segítőkészek. Az ételek finomak és elegendőek. A berendezés nem a legkorszerűbb, de az árnak megfelelő. Összességében elégedettek vagyunk a szálláshellyel, az ellátással. Az elhelyezkedése remek,...

2019. január 4.
Szilveszterzni mentunk barátokkal. A svédasztalos vacsra jó volt, megfelelő választékkal. Meglepetés táncos műsor gyermekekkel, fiatalokkal, ami a program kiírásban nem szerepelt, nagyon jó volt.

2019. január 4.
Elégedetten távoztunk, remek szilveszterünk volt, remek retró zenével, utolsóként hagytuk el a tánctermet. A felújított étterem minőségi, kényelmes, nem egy "népbili" összetolt asztalokkal kevés tánchellyel ebben az időszakban, amit nagyon sok négy-ötcsillagos szállodában tapasztaltunk. A...Majerik Hotel, Hévíz kiemelt csomagajánlatai
hirdetés
 - Karácsonyi pihenés (min. 2 éj)
3 nap/2 éjszaka 12.450,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, karácsonyi programokkal, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2019-12-24 - 2019-12-26
 - Hévízi kikapcsolódás félpanzióval (min. 2 éj)
3 nap/2 éjszaka 9.100,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2019-01-01 - 2019-12-27
 - Napi árak
2 nap/1 éjszaka 7.770 - 9.900,- Ft/fő/éj között: Napi árak, reggelivel, WIFI-vel
Érvényes: 2019-09-23 - 2020-12-22