Nagyon kellemes meglepetes volt szamunkra a hotel minden szempontbol. Hasznaltuk a szaunat is amely kellemes benyomas keltett ki bennunka. A hotel altal kijelolt etkezesi restik is kituno szolgaltatasokkal rendelkeztek. Kettobe etkeztunk: Magyar csarda es Tavi rozsa. Mindenkinek ajanlom a hotel valasztasat.
AMIKOR ELDÖNTÖTEM,HOGY UTAZOM FELHÍVTAM A SZÁLLODÁT,ÉS JELEZTEM AZ ÉRKEZÉSEM, A RECEPCIÓN EGY KEDVES BARÁTSÁGOS ÚR FOGADOTT.MIUTÁN MEGKAPTAM A SZOBÁM KULCSÁT, FÖLMENTEM ÉS KIPAKOLTAM MAJD KÖRÜL NÉZTEM A SZOBÁBAN.A SZOBÁMAT TISZTÁNAK ÍTÉLTEM, A SZÁLLODA HÁROMCSILLAGOS BESOROLÁSNAK MEGFELELT.
8380Hévíz, Tavirózsa u. 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • masszázs
Internet
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) • Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 7000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 7000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 7000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)