Kellemesen meglepődtünk mikor benyitottunk a szobánkba. . . . jól felszerelt konyha, kényelmes nappali, árnyékos , kellemesen hűvös szoba, szuper kis erkély, modern felszerelések, bútorok, igazán kényelmes ágy fogadott bennünket. A személyzet udvarias, figyelmes, a tisztaság teljes mértékben kielégítő volt.
A svédasztalos reggeli sokoldalú kínálatával, bőségével nagyon meg voltunk elégedve, s a vacsorára biztosított kuponok, s az éttermek választéka is teljes mértékben megfelelő volt. Összességében mi nagyon meg voltunk elégedve, biztosan vissza fogunk még térni Önökhöz. Köszönjük szépen a felhőtlen nyaralásunkat, pihenésünket.
Először jártunk a Napsugár Hotelben,ami nem okozott csalódást. A személyzet kedves,segítőkész volt. Az apartman szoba kényelmes,tiszta,erkélyes. Ami számomra fontos. Itt szeretem, az első kávémat elfogyasztani :-) A reggeli étkezés ,fimom,és nagy választék volt. Parkolási lehetőség biztosítva. Csak ajánlani tudom Mindenkinek!
Marcius elejen szalltunk meg a napsugar hotelben. Nagyon jol ereztük magunkat, nagyon kellmes hely, mar masodszor voltunk ebben a hotelben, de most sem csalodtunk. Nagyon kellemes apartmant kaptunk, kenyelmes aggyal, szuper kis konyha tartozik az apartmanhoz, ahol a reggeli kavenkat meg tudtuk fözni. Az etkezest kuponos megoldassal kaptuk, amit a közeli ettermekben tudtunk bevaltani.
2019.02.18-22-ig voltunk az Erzsébet program keretében a szálloda vendégei--csak a legjobbakat tudom mondani róluk--a személyzet kedvessége -segítőkészsége példamutató --mások is tanulhatnának tőlük. Kivánunk a jövőben nagyon sok elégedett vendéget--eröt egészséget minden dolgozónak..Tisztelettel 109-es szoba.
Most jártunk itt először, de ha lehetséges többször is visszamennénk. Kedves, segítőkész volt a személyzet. A reggeli választékos, nagyon finomak. A szoba tisztasága is nagyon rendben volt. A szemben lévő Annabella étterem ételei kiválóak, a kiszolgáló személyzet rettentő figyelmes, udvarias.
Több éve visszajáró vendégek vagyunk. A személyzet ismerősként fogad! Udvariasak,kedvesek előzékenyek! ! A reggelik finomak,bőségesek. Az apartmanok tiszták,ķényelmesek! A szemben lévő vendéglők ,ahol ebédelni vacsorázni lehet jók, megfizethetőek! A fürdő nincs messze! Ár érték arány nagyon jó. Máskor is szeretnènk még a Hotel Napsugárba jönni!
Nagyon tetszett az a megoldás, hogy étkezési kártyát kaptunk és több éteremben lehetett felhasználni.2018. tavaszán is szeretnénk elmenni a Hotel Napsugárba,de minimum 5 éjszakára.Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat!
Második alkalommal töltöttünk el egy hetet a hotelben. Kényelmes, tiszta, csendes, pihenésre kiváló. A konyha mindennel felszerelt, esztétikusak az edények. A személyzet kedves, udvarias, látszik, hogy fontos számukra a vendég elégedettsége. Naponta kivitték a szemetet ami ilyen melegben nagyon fontos.
A szobánkból szép volt a kilátás, gyönyörködtünk a csodaszép fenyőfákban is. Reggel madárcsicsergésre ébredtünk. Jól éreztük magunkat és bármikor szívesen jövünk. A személyzetnek kívánok szép nyarat, sok elégedett vendéget. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
A Napsugár hotel kényelme, az alkalmazott színvilág, a tisztaság, a személyzet kedvessége és szolgálatkészsége mind-mind hozzájárult a jó közérzet megteremtéséhez. Igaz, hogy kevés időre voltunk vendégei, szívesen maradtunk volna még. Ez már a második alkalom, hogy Önöket választottuk, ugyanolyan megelégedésünkre.
Marcius elejen voltunk a ferjemmel a Hotel Napsugarban. Nagyon jo valasztas volt, nagyon kedves, keszseges fogadtatas a recepcion. mindent elmondott az Ur, amit a voucher magaba foglalt. Egy nagyon jo szobat kaptunk, kenyelmes aggyal, kertre nezö erkellyel, nagyon jo volt ebredni a madarfüttyre. A reggeli finom volt es böseges, a szemelyzet nagyon kedves.
A felpanziot magaba foglalo ebedet vagy vacsorat a közeli ettermekben vettük igenybe. Egy napot eltölthettünk a Hotel Heliosban a wellnes reszlegen, nagyon kellemes volt. Összessegeben nagyon jol ereztük magunkat, ajanljuk masoknak is a szallodat ha Hevizre mennek!
8380Hévíz, Tavirózsa u. 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • masszázs
Internet
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) • Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 7000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 7000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 7000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)