Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hévízes Szilveszter a Hotel Panorámában

Hunguest Hotel Panoráma HévízHunguest Hotel Panoráma Hévíz a térképen

2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kiválóan elkészített, ízletes magyar ételeket kínáltak fel. A személyzet viselkedése normálisan emberi volt, ettől igen kellemes kiszolgálásban volt részünk. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a túlzások elmaradása még nem jelenti a kiválóság vagy a minőség hiányát. A pincérek gyorsak, barátságosak de nem rámenősek, kedvesek voltak. Nem érződött hangjukon a fáradtság, méltatlankodás vagy kelletlenség amikor hozzánk szóltak. Készséggel álltak rendelkezésünkre kéréseinkben vagy kérdéseinkben.
A recepción is gyors, szíves fogadtatás várt, bár a fürdő megtalálása a gyors elmondás alapján okozott némi fejtörést. Ettől még érdekes is volt, hogy az étterembe menet, hová tűnnek a fürdőruhás alakok? Természetesen a követésük könnyű eredményt hozott a felismerésben.
A szálloda fürdője igazán kellemes, jó a víz, tiszta és nyugodt hely. Csak a hideg italfogyasztás lehetősége, maga a büfé hiányzott, ezért nem tudtuk kihasználni a három órát. A tófürdő megközelítése jóval körülményesebb de szebb a környezete és van étkezési lehetőség. Jó, hogy választhattunk a két variáció közül.
A szállodai szoba tiszta, kellemes, jó meleg, a takarítás rendben ment, minden normálisan, színvonalas volt. A liftezés szokatlan, kicsit nehézkes, amikor egyszerre használja mindenki a programok, a vacsora idejében.
Ami kicsit ijesztőnek hatott belépéskor, az a szobák padlószőnyegének kinézete, kopottsága. Már nem tisztítható olyan állapotúra, hogy hihető legyen az amúgy valóban jellemző általános tisztaság.
Az ajtók kék festése és a fája is kopott, a fal festése úgyszintén. Ezek az első jegyek, amit az ember belépéskor meglát.
A teraszt nem használtuk, a függönyök behúzása pedig kicsit gagyinak tűnt.
A felújítás ráférne a szobákra a felsoroltak szerint.
Mindezzel együtt remek három napot töltöttünk el tiszta, kellemes környezetben.
Amiről a szálloda nem tehet, csak a vendégek:
1. A vacsoraesten megtaposták, az étlapunkat, amit gondolom előzőleg levert valaki az asztalról, majd lábnyomokkal és ételmaradékokkal szennyezetten, meggyűrődve visszahelyezte oda, ahol étkezünk. Abban a pillanatban robbanni tudtam volna.
2. Egy másik táncból visszatérve az én helyemen fogadott gyanús látvány. Egy szalvéta, rajta az elfogyasztott, szépen ráköpködött színes szőlő és dinnyemagok, megspékelve csumával. Hirtelen ajándékfogásnak véltem. Mégis inkább neveletlen otrombaságnak vettem mint ötletes bosszantásnak, hiszen erre okot nem adtunk senkinek. Meglepődésemet megrökönyödés követte.
3. Elmentünk táncolni, majd mire visszatértünk, valaki elvitte az asztalunk dekorációjaként annyira megszeretett ajándéklufikat. Szomorú voltam, mert érkezéskor éppen ennek örültem legjobban.
4. Érkezésünk délutánján lepihenve, a szomszédunkból áthallatszó veszekedés zaja ébresztett. Kicsit azért előtte sikerült pihennünk.
5. Esténként azonban a felettünk lakó, valószínűleg nagyot halló német öregúr, rendíthetetlen dinamikával erőltette a televízió vagy rádió...? attraktív, szurkolói hangvételű műsorát. Mindezt órákon át, éjszakába nyúló végtelen történetként zavarva meg a pihenés csendjét.
A harmadik nap nem bírtam tovább. Pizsamában mentem egyet felfelé a kedvenc liftemmel és bekopogtam. Kétszer, mert ennyiszer kiabált vissza temperamentummal, mire az ajtó mégis nyílt és én a nem semmi nyelvtudásommal "please televisió zéró" szavak kíséretében közöltem óhajomat, hogy mit is szeretnék éjnek évadján! ...Előbb kellett volna!...
Végtére is nagyon jól éreztük magunkat. Azt kaptuk, amire számítottunk magától a szállodától, ellátásból még jobbat! Nem a felesleges flancolást, affektálást, megjátszást ami a drágább szállodák sajátja, szép, nem-jó ételekkel. Minden a helyén kezelt minőségben és a realitás mértékével arányosan jelent meg, csalódások nélkül.
Mindez szállodai részről nagyon jó érzéssel töltött el bennünket. Köszönjük szépen!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hunguest Hotel Panoráma további értékelései

2024.05.10a párjával
Kiváló
Valanennyi szolgáltatás kategórián felüli volt. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel, méltán megérdemli a szálloda a 4 csillagot. A személyzet nagyon kedves, figyelmes, szolgálatkész. A svédasztal választéka, minősége, mennyisége kifogástalan. A fejenkénti két fürdőjegy a Tó fürdőbe és a...
2024.05.07a párjával
Kiváló
Visszatérő vendégek vagyunk ,azt kaptuk amire számítottunk . Fürdőbelépőt a tavon használtuk el mivel már jó idő volt ,nagyon jól éreztük magunkat . A szállás tiszta,minden bekészítve ahogy kell . Az étkezésnél minden ami szem -szájnak ingere finom ízletes ételek sokasága . Ami fogyott rögtön...
2024.04.29a párjával
Kiváló
Visszatero vendegek vagyunk, nem veletlenul.A szoba tiszta, jol felszerelt.A konyha szuper, a szemelyzet, ill. a Recepcio profi es segitokesz. Javaslat: lehetoleg minden szobaban legyen a TV - csatornakat megjelenito fenymasolat elhelyezve.Ezzel megkonnyitenenk a vendegek szamara a kivant...

A Hunguest Hotel Panoráma legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel (min. 2 éj)
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Legjobb ár (min. 2 éj)
Legjobb ár
69.920 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.05.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
92.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval