Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes tapasztalatok

Hunguest Hotel Panoráma HévízHunguest Hotel Panoráma Hévíz a térképen

Átlagos 2022. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. december 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Itt még nem voltunk és a black friday akció keretében most egy kedvezményesebb árú csomagot kihasználva érkeztünk.

Már más értékelésekben is olvastam előtte, de tényleg így lett, hogy PARKOLÓ jó eséllyel NINCS. A szálloda előtt csak külön kártyával a bejelentkezés idejére lehet megállni ha van hely. A pár hátsó parkoló / mélygarázs hely semmire nem elég és egy hely kivételével minden utca fizetős. Szerintem így is csak a hideg idő miatt lett helyünk egy sportpálya parkolójában, valószínűleg nyáron ez is tele van. Szóval lehet gyalogolni jó messze parkolóért aki a gyógyvíz miatt jön és nehezen mozog, az vegye ezt is számításba.
A szállodát nemrég újították fel, szép új, modern minden.
Az étterem tágas, elég sok asztal van, de ennyi szobához képest nem elég a férőhely. A vacsoránál és a reggelinél sem volt szabad asztal, másokhoz kéredzkedtünk oda leülni. Nem egyszer kimaradtunk a kérdésből is, hogy kérünk-e valamit inni, illetve mintha lett volna valami ajándék pálinka a vacsorához, amit szintén nem kaptunk meg.Az ételekhez is nem kicsi sort kellett végigállni, ha valaki többször szeretett volna visszamenni még valamiért, akkor annyiszor végigállni a sort :( Kár, pedig széles az ételválaszték és finom volt minden.
A wellness részleg kicsit fura, mert látszik hogy egy régebbi folyosóból és annak helyiségeiből lett átalakítva. Itt is nagyon szép és új minden, de ennyi szobához kevés. Nincs hely leülni pihenni, nem lehet beférni a kabinokba, mert sokan vannak. Egy finn szauna, egy infraszauna, egy gőzkabin, egy aromakabin és egy sókabin található itt egyébként (medence nincs).
Egy zárt folyosón keresztül át lehet menni és kedvezményes áron igénybe venni a Szent András gyógycentrumot, de csak 3 órás jegyet adnak, ami nem túl sok, még szívesen maradtunk volna a fürdőben. Itt több különböző hőfokú gyógyvizes medencét és élménymedencét is igénybe lehet venni. Érdemes sétát tenni a tó körül, nagyon szép a környék, illetve a Tófürdőbe is be lehet menni, vagy a másik oldalon a Festetics Fürdőházba, ahol élménymedence és szaunavilág is van.

Mindent összevetve a kedvezményes árral megérte, anélkül nem mondanám. Az étterem és a wellness zsúfoltsága, a túl rövid fürdőbelépő miatt valószínűleg nem jövünk többet - egy tapasztalatnak jó volt, de wellnessezni van sok más jobb hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Hunguest Hotel Panoráma további értékelései

2024.04.16a párjával
Kiváló
Kedves személyzet, étel kiváló Fürdő közel Szauna üres volt, lift amiről rossz véleményt olvastunk... Teljesen rendben volt! Elégedetleneknek: csak szólok-13 emelet! Vagy nem volt telt ház (április közepén)vagy szerencsénk volt Teljesen mindegy semmi rossz szájízzel ,inkább élményekkel...
2024.04.15a párjával
Kiváló
Sokkal jobb volt mint amire számítottam. Nagyon jó hetünk volt .Igaz a klíma akadozott de összességében nagyon szuper volt.A személyzet kedves segítőkész. A szoba is és a közös helységek is tiszták voltak.Az étterem tágas az ételek a várakozásnak megfelelőek ízletesek.Mindig találtunk megfelelő...
2024.04.14a párjával
Már többször voltunk ebben a hotelban, most is, mint korábban, nagyon elégedettek voltunk mindennel. A recepción nagyon segítőkészek, rugalmasak, magas emeleti napos, nyugati szobát kértünk, tökéletesen teljesítették ezen kívánságunkat. A takarító személyzet udvarias, az étteremben kedvesek,...

A Hunguest Hotel Panoráma legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel (min. 2 éj)
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Legjobb ár (min. 2 éj)
Legjobb ár
66.240 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.02-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval