3 éjszakát töltöttünk a Ce Quelle hotelban. A kiválasztásnál nagy szerepet játszott a gyógyvízes medence és a fitneszterem amelyben futópad is van, ami számomra fontos lett volna. Megérkezésünk után kiderült, hogy a futópad nem működik, nem is várható javítása ottlétünk folyamán.
Mellesleg a fitneszterem eléggé elhanyagolt állapotban van, szerintem hónapok óta nem takarították. A falakon pókháló volt, a gépeket pedig por lepte. Vicces volt a kiírás, miszerint használat után fertőtlenitsük a gépet. A wellnes részlegen ért a következő csalódás. A víz eléggé langyos volt, többször kellett szólni, hogy szeretnénk melegebbet, a személyzet szájhúzogatva teljesítette a kérésünket. A medencetérben hideg volt, fürdőzés utáni pihenés szóba sem jöhetett. A szauna előtere, ahol a mosdók voltak, szintén fűtetlen volt, ugyanúgy mint az un. öltöző. A jakuzzi sem működött, annak megjavítására tettek kísérletet, da csak az egyik felében működtek a fúvókák, és a víz is éppen hogy langyos volt. A szoba és fürdőszoba kopottas, de tiszta volt és meleg, az egyik radiátort le is kapcsoltuk. Nem értettük ezt a kettősséget, inkább a wellnes lett volna jobban fűtve. . . az ágy kényelmes Számunkra a pozitívumot az étterem jelentette. Bőséges és ízletes volt a kínálat. Egy kis negatívum, hogy a reggelihez legalább egy fonotkalács lehetett volna.
Felpanzios ellatas kielegito van valasztek ,de a reggelinel a kave az csak szinezett viz ,azon lehetne javitani . A wellnesz reszleg jo ,de a jakuzzi ne mukodik rendessen ,javitasra vagy ujittasra szorul . A kilatas is eleg kiabrandito a wellneszbol a kert elhanyagolt ,sajnos . Ezert az arertekert jobbat vartunk volna . Ismeroseinknek nem ajanlanank.
Az előzetes kommentekkel ellentétben:a szoba,és fürdőszoba megfelelő tisztaságú volt. A fürdőköpeny kicsit kopott,de szintén tiszta Ami hiányzott,a megfelelő méretű fürdőlepedő,csak kéztörlő méretű volt a fürdőben. A vellnes részleg az elvárt szintet hozta,bár a jakuzzi nem működött megfelelően.
A velnes részleg jo volt csak a jakuzi nem müködött. Az étkezés nagyon jovolt és böséges változatos ételek és finomak. A személyzet barátságos és segitökészvolt.Még idöve biztos visszatérünk egyszer.
Köszönjük szépen ! Nagyon kedves személyzet ! Az ételek finomak és bőséges ! A kiszolgálás remek! A szobánk (205 ) nagyon tágas volt ! Kellemes kikapcsolódás volt ! NAGYON KÖSZÖNJÜK a VENDÉGLÁTÁST !!!! MÉG VISSZATÉRÜNK !!!!
A személyzet kedves, a kiszolgálás udvarias,az ételekből bőséges választék, és nagyon finom volt minden. Szombat este zene volt és nagyon jó hangulat. Parkolás az udvarban. A tisztaságra azért adtam négy csillagot, mert pókhálók voltak a plafonon. Ami nekünk nem tetszett, a francia ágyon a matrac annyira puha volt, hogy teljesen belesüppedtünk, ezért nagyon kényelmetlen volt, reggelre mindenünk fájt.
. . Harmadszor voltunk itt, eddig ezt nem tapasztaltuk. Ettől függetlenül fogunk még jönni, reméljük cserélnek matracokat. Szuper hely, ajánlom mindenkinek. . .
most voltunk harmadszor eddig a bazénban jó meleg víz volt,most majdnem fáztunk.Egyik plusz amiért járunk ide/tobb ismerosunk volt itt kiknek mi ajánlottuk/.
3 éjszakát töltöttünk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet figyelmes, kedves, segítőkész volt! A szálloda konyhája kiváló, változatos, nagyválasztékú volt a reggeli és a vacsora is. A szoba tiszta és megfelelően felszerelt, amit hiányosságként említenék meg, hogy célszerű lenne egy kisebb ruhaszárítót elhelyezni a teraszokon.
Jó elhelyezkedés, de igénytelenség jellemzi ezt a szállodát. A személyzet általában kedves, igyekszik. A szoba jó, de a fürdőszoba állapota a rossz takarítás miatt katasztrófa. Az elkészített ételek finomak,de nem változatos a kínálat. A tányérok töröttek, csorbák, a forró víz adagoló a teához alig folyik.
A szálloda személyzete kedves és segítőkész volt. Maga a szálloda már felújításra szorulna, kissé kopottnak tűnik, ennek ellenére tiszta és rendezett volt. A főút mellett található, ezért nagyon zajos volt, csak csukott ablaknál lehetett pihenni. Az ellátás megfelelő volt, a svédasztalos reggeli és vacsora elegendő és választékos volt.