Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyógyító fürdőzés − 10 szálloda gyógyvizes medencével

Már megint nem mozdultatok ki hétvégén? Változtassatok ezen! Utazzatok el Magyarország fantasztikus wellness szállodáiba, ahol gyógyvizes medencékben csobbanhattok! Dobjátok fel a mindennapokat egy gyógyító fürdőzéssel, melyhez adunk egy kis segítséget is…

 

Thermal Panzió*** (Igal)

Somogy dombjai között rejtőzik a hangulatos Igal, mely annak ellenére, hogy nyugalmas, cseppet sem unalmas! Pihenjetek meg a híres gyógyvizéről ismert Igali Gyógyfürdő szomszédságában, a családias Thermal Panzióban! Szállóvendégként végig élvezhetitek fantasztikus konyha remekeit, a kellemes szobákat, valamint a wellnessoázist. Utóbbi ráadásul többféle szaunát és termálmedencét is tartogat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Thermal Panzió Igal***10 szálloda gyógyvizes medencével - Thermal Panzió Igal***

 

 

Ensana Thermal (Sárvár)

A zöld-élmények is hozzájárulnak a tökéletes pihenésetekhez a Sárvár szívében elhelyezkedő Ensana Thermal hotelben. Ébredjetek az illatos és puha ágyban a Sárvári Arborétumra néző szobátokban, ahol a bőséges reggeli után erdőfürdőt vehettek! A színvonalas wellnessben aztán teljesen ellazulhattok, amiben segítségetekre lesz az élménymedencén túl a meleg gyógyvizes medence, a sóbarlang, valamint a pompás szaunák.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Ensana Thermal Sárvár10 szálloda gyógyvizes medencével - Ensana Thermal Sárvár

 

 

Hotel FIT Hévíz (Hévíz)

A gyógyturizmus fellegváraként ismert Hévízen 52 gyönyörű, klímás és erkélyes szobában töltődhettek fel a Hotel FIT Hévíz jóvoltából. A kiváló étteremben házias ínyencségek, illetve hazai- és nemzetközi fogások kerülnek az asztalotokra. Ráadásul, ha nem akartok 300 métert megtenni azért, hogy a tófürdőben csobbanjatok, akkor helyben is elmerülhettek a wellness gyógyvizes medencéjében! Kérjetek egy szenzációs relax masszázst is szőlőmag olajjal!

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel FIT Hévíz10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel FIT Hévíz

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben!
Allergiás tünetek és légúti problémák enyhítésére, immunerősítésre, bőrproblémák kezelésére, valamint a stressz csökkentésére is megoldást kínálnak a sóbarlangok, amik remekül kiegészítenek egy frissítő wellnessezést. Lélegezz fel, és lépj a harmónia útjára a felhőtlen pihenés közben!

 

 

Hungarospa Thermal Hotel*** (Hajdúszoboszló)

Az alföldi fürdővárosban, Hajdúszoboszlón az egyik legjobb szálloda hírében áll a Hungarospa Thermal Hotel. Aki ide foglal, az korlátlanul élvezheti ki a Hungarospa Gyógy- és Strandfürdő, az Aqua-Palace élményfürdő, valamint az Árpád Uszoda zseniális medencéit. Persze, helyben is akad wellness lehetőség, amit a gyógyászati részleg 3 különböző hőfokú benti- és 1 kinti medencéje biztosít… és akkor még nem is beszéltünk a szauna kínálatról!

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Hungarospa Thermal Hotel*** (Hajdúszoboszló)10 szálloda gyógyvizes medencével - Hungarospa Thermal Hotel*** (Hajdúszoboszló)

 

 

Hotel Kamilla**** (Balmazújváros)

Tágas, napfényes szobákban érhet benneteket a reggel a balmazújvárosi Hotel Kamilla patinás épületében. Ha ránk hallgattok, akkor a jacuzzis, franciaágyas superior szobát választjátok, melyben a pezsgőfürdőn kívül infraszauna is akad. További wellness kalandokért csak néhány lépést kell tenni a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdőbe, ahol Szauna Falu, illetve termál-, élmény- és gyerekmedence is van.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel Kamilla**** (Balmazújváros)10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel Kamilla**** (Balmazújváros)

 

 

Hotel Aurum**** (Hajdúszoboszló)

Fényűző elegancia jellemzi Hajdúszoboszló exkluzív szállodáját, a négycsillagos Hotel Aurumot. A központi elhelyezkedésű wellness szálláshelyen a hajdúszoboszlói gyógyvízzel feltöltött medencékben mártózhattok meg. Ám, a fényterápiával ellátott finn szauna, a hidromasszázs medence, a gőzkamra is igazi testi-lelki ellazulást ígér. Ne mulasszátok el végigkóstolni a szálloda kitűnő ételeit se!

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel Aurum (Hajdúszoboszló)10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel Aurum (Hajdúszoboszló)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Egyedülálló kastély Dégen lélegzetelállító környezetben: ez a Festetics-kastélypark
A Balaton délkeleti csücskétől csupán 30 kilométerre, a Fejér megyei Dégen valódi mesebirodalomba csöppenhetünk, ugyanis a Festetics családnak a község felvirágoztatása mellett országunk egyik legszebb rezidenciáját is köszönhetjük. A kastélypark kiállításai, belső terei és monumentális – Magyarországon a legnagyobb – angolparkja egész napra szuper programlehetőséget kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, idén tehát mindenképpen tervezzétek be úti céljaitok közé.

 

 

Hotel Imperial Gyógyszálló (Kiskőrös)

Zarándokoljatok el Petőfi Sándor szülővárosába, Kiskőrösre! Ezen a mesés településen egy briliáns szálláshely is található, ahonnan ki sem kell mozdulnotok, ha wellnessezni szeretnétek. Ez a Hotel Imperial Gyógyszálló! Az ízlésesen berendezett szobákban szundíthattok egyet a szomszédos Rónaszéki Gyógy és Strandfürdőben töltött nap után. Az itteni varázslatos gyógyvíz ráadásul a mozgásszervi, a nőgyógyászati, az urológiai és a reumatikus panaszokra is enyhülést hozhat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel Imperial Gyógyszálló (Kiskőrös)10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel Imperial Gyógyszálló (Kiskőrös)

 

 

Barrico Thermal Hotel**** (Demjén)

Fedezzétek fel a gyógyvíz völgyében megbújó Demjént, ahol a kikapcsolódás forrására, a Barrico Thermal Hotelre is rálelhettek! Aludjatok a hangulatos gerendaházban, és kapcsolódjatok ki a közel 250 négyzetméteren elterülő wellnessoázisban! A stresszoldó, selymesen sima gyógyvizes medencék áldásos hatásait finn szaunázással, sószobával és a pihenő galérián tett sziesztázással egészíthetitek ki.

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Barrico Thermal Hotel**** (Demjén)10 szálloda gyógyvizes medencével - Barrico Thermal Hotel**** (Demjén)

 

 

Harkányi Psoriasis Centrum*** (Harkány)

Légkondicionált, kényelmes szobák sorakoznak a Harkányi Psoriasis Centrumban, ahol az egészségmegőrzésre nagy hangsúlyt fektethettek. Burkolózzatok be a medencében ejtőzve az éltető gyógyvízbe vagy teszteljétek le a finn szaunák immunerősítő, bőrszépítő és stresszcsökkentő előnyeit!

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Harkányi Psoriasis Centrum***10 szálloda gyógyvizes medencével - Harkányi Psoriasis Centrum***

 

 

Hotel Vital**** (Zalakaros)

Nem kedvelitek a zsúfolt wellnessrészleget, mert szeretnétek maximálisan kihasználni a fürdőzés élményét? Válasszátok a zalakarosi Hotel Vitalt, és nem kell többé kompromisszumokat kötnötök! Kényeztessétek magatokat a termálvizes élménymedencében és a ragyogó szaunavilágban!

Tovább az ajánlatokhoz>>

10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel Vital**** (Zalakaros)10 szálloda gyógyvizes medencével - Hotel Vital**** (Zalakaros)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
1420 kilogrammot nyom az a 346 oldalas kötet, mely nemcsak Magyarország, hanem a világ legnagyobb könyve is egyben. Ezért a mesebeli alkotásért az Aggteleki Nemzeti Park délkeleti határáig, Szinpetriig kell menni. Ám más különleges kirándulóhelyekkel is készültünk, ha szeretnél ráakadni még néhány Guinness rekorderünkre. Te jártál már mindegyiknél?
Vitathatatlanul az egyik legjobb program ilyenkor a kirándulás; véget ért a hideg idő, de még nincs túl meleg, és akár egyedül, akár családostul vágunk neki, Magyarország rengeteg izgalmas túraútvonallal csábít. Ebben a cikkben most azokra a völgyekre összpontosítunk, ahol patakok kísérnek séta közben, úgyhogy bármelyiket is választjátok a 10 helyszínből, biztosan emlékezetes lesz a kiruccanás.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.