Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
A szoba nagyon jó volt . A takarító személyzet kedves ,szolgálatkész. Az ételek és a kiszolgálás kiváló. Sajnos a lift és a folyosó szauna,mivel nincs légkondi csak a szobákban. Ez nagy melegben elviselhetetlen. Sajnos a csomagokkal egy emeletet kell lépcsőzni mivel a welnessnél nem tanácsos a kocsihoz menni.
Az ár-érték arány nagyon jó. egy-két dolgot fel lehetne újítani, habár úgy nézett ki, hogy éppen folyik bizonyos felújítás. Az ételek finomak, ízletesek voltak, a választék is megfelelő. Még a reggeli kávé és gyümölcslé is nagyom rendben volt. A termálvíz lehetne melegebb, de különben a wellness részleg nagyon jó.
Panorámában voltunk előtte. Az egy lepukkant 4csill. nevezett valami. Önök megtestesítették azt ,sőt még többet mint amit vártunk! Ár-érték n. jó! Személyzet kedves,kaját csak misch. * lehetne jelölni,fantasztikus! Pedig állítólag felújítás is folyt az ott létünk alatt még vasárnap is,amit reggelinél a mesteremberekkel beszélgetve tudtunk meg csak! Szóval mindenkinek jó szívvel ajánlom-e helyet-KÖSZÖNJÜK!
A szállodában visszatérők vagyunk párommal. Több alkalommal jártunk már ott. Ezért látjuk a változásokat, A szintek folyosóin a szőnyeg cserék! Igaz még a munkálatok még folytak, de más arculata van ha kész lesz. Zavaró volt, hogy a TV. nem működött, mivel a központ leállt. Másnap estére rendben tették.
A Hotel Fit Hévíz szálloda felújítás alatt van, amiről olvastam értesítést, ennek ellenére bíztam a komfortban! A személyzet udvarias, az étterem kiváló, a szolgáltatások megfelelőek! A wellness részlegnél zavart, hogy egyes vendégek elhúzták a parkoló felőli üveges ajtót, és így bent teljes mértékben lehűlt a levegő és a víz felülete, és nem tudtam kihez forduljak segítségért!
A medence előtti lábmosó piszkos, mindenki igyekezett átlépni a fertőzés veszélye miatt! Bízom abban, hogy ezt a problémát orvosolják, hogy harmadszor is vendége lehessek a Hotel Fit Hévíz szállodának!
A csapok rozsdásak, és penészes körülöttük a csempe. Ez a wellness részlegen is taszító. A medence vize helyi gyógyvíz, kellemes hőmérsékletű. Jakuzzi és szauna is rendelkezésre áll. Annak ellenére hogy a szállodában majdnem telt ház volt elegendő a medence mérete és a szaunák száma. A szoba tágas az ágy kényelmes.
A szőnyegpadló megérett egy cserére, de a szoba, és az ágynemű tisztasága megfelelő. Az erkély megfelelő méretű, szép kilátással. A személyzet kedves, segítőkész. Mindenki tudja a dolgát. Jó hangulatú, az említett negatívumok ellenére is. Ezeket csupán azért írtam le, hogy a vezetőség a költségvetésből ezekre is fektessen hangsúlyt mert úgy gondolom legalább annyira fontos mint a reklám.
Tetszett, hogy épületen belüli a wellnes rész és nagyon jó meleg a víz. Nem tetszett, hogy a csapok nagyon vízkövesek és nagyon kellemetlen szag terjeng az épületben, de szerintem nem a víztől. Az ebédlő székeiből nagyon nehéz felállni, az ülő rész túlságosan besüpped. Ugyan ez a hall részen lévő ülőgairntúrára is igaz.
Minden rendben volt a szállás hellyel kapcsolatban, kényelmes tágas szoba,remek étkezési lehetőség finom ételek elegendő mennyiségben,udvarias személyzet. Ami kicsit rontott az egészen,hogy messze van a központtól,és a kilátás a szobából egy ősrengeteg gondozatlan erdőre nézett ! Ettől függetlenül máskor is szívesen laknék itt !
A szálloda 2 parkolóval rendelkezik szerencsére, mert ahová a GPS visz a főbejárathoz az kicsi és szűkös. Az épület mögött a måsik útról lehet behajtani a hátsó parkolóba ami már megfelelő méretű és árnyékos. A szobában az akasztó száma kevés (2), mert a köntösök mindig vizesek és ezt szárítani kell valahol.
Mindennel teljes mértékben elégedettek voltunk,Csak azt sajnáljuk hogy csak 1 éjszakára mentünk.Következő alkalommal majd hosszabb időt tervezzünk,.Az ételek finomak voltak,A szoba tágas és nagyon jó kilátás volt a természetbe,Nagyon jó volt lennt a termálvízes medence hogy helybe volt,Mindent köszönünk,