A szoba kényelmes volt, az ételek finomak és bőségesek! A wellnes részlegen nagyon emelné a színvonalat, ha lenne centrifuga. . . . és még egy észrevétel! Fontos lenne naponta többször feltörölni a járólapot, mert a víztől nagyon csúszik, és baleset veszélyes! ! ! Ha ott valaki hanyatt vágódik, annak komoly következményei lehetnek! ! ! ! Üdv.
Augusztus elején töltöttünk el három felejthetetlen napot a szállodában. A személyzet nagyon udvarias volt, a kiszolgálás tökéletes, az ételek finomak. Az étteremben nem volt zsúfoltság, kedvesek voltak a pincérek. A szoba tiszta volt, minden nap becsületesen takarítottak. A wellness részlegre sem lehet egy rossz szavunk sem. Mindent összevetve örültünk hogy ezt a szállodát választottuk.
Tiszta szállás, szoba. Finom ételek. Kicsi szoba, szép kilátással. Az ágy elhelyezése kényelmetlen. Úgy kell felmászni rá az egyik félnek. Fogmosó paháron kívül nem volt más pohár. Fürdőszobai kis szemetesen kívül nem volt nagy szemetes. A WC-vel a probléma, hogy nincs nagy nyomás a felső emeleten, ami hagyott egy kis gondot maga után. . . .
Egyedül utazom, ezért felárat számítottak fel, nem is keveset. A szoba a két ággyal tul szük volt, át kellett rendceznem, hogy az erkélyre ki tudjak menni. Ha felszámítanak felárat,miért nem viszik ki a másik ágyat, hogy tágasabb legyen. Egyébként is ez a szoba két személynek alkalmatlan, a fal felöli ágyból úgy kellene kimászni, és éjjeli lámpája sincs.
Az erkéllyen lévő szárító már előző évben is törött volt, cserére szorult volna, hogy a vizes fürdőruhát ki lehessen akasztani. A személyzet, az étkezés stb. minden szuper volt.
Nagyon kellemes hely azok számára akik kifejezetten a pihenésre, kikapcsolódásra vágynak. A centrumtól távolabb helyezkedik el a hotel, de pont ezért kellemes csendes, jó levegővel. Az sem egy elhanyagolandó tényező, hogy a Festetics fürdőház ( a tó hátsó bejárata) nagyon közel van.
Ha valaki csak a pihenést választja, ki sem kell mozdulnia a hotelből, mivel mindent megtalál, ami a relaxációhoz szükséges. A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész. Summa summárum mi nagyon jól éreztük magunkat az egy hét alatt.
Igen lepusztult állapotokat tapasztaltunk annak ellenére, hogy az ajánlatukban 4 csillagos minősítése volt a szállodának. Töredezett, balesetveszélyes külső lépcsők, rozsdás szerkezetek, kopott bútorzat, a szobák mennyiségéhez képest kevés parkolóhely. Pozitívumként éltük meg a személyzet udvarias viselkedését, továbbá a felkínált ételek minőségét.
A szálloda egész személyzete segítőkész, kedves, és udvarias.Az ételek nagyon finomak, a szoba és az egész szálloda tiszta.Mindennel elégedettek voltunk!
A személyzet nagyon barátságos volt.Az ételek bőséges és választékos és családias ízű volt.A szoba tiszta volt az ágy kényelmes.Mi nagyon meg voltunk minenel elégedve.A vártnál sokkal jobb volt a részünkről.Biztos vissza térő vendégek leszünk.
A gyógymedence vize a kiírás szerint 30-34 fok. Ez inkább 34-35 fok volt, ami kánikulában teljesen felesleges. Kértük többen is, hogy kicsit vegyenek vissza a hőfokból, de kérésünk eredménytelen maradt. A wellnes rész nyithatna korábban is, mint 8 óra.
Mi még nem jártunk Hévízen. A szálloda wellness részleg méreteiben nem túlságosan nagy, ott töltött időben minimálisan kihasznált. Érthetően nem minden üzemelt. Nekünk az alacsony időjárási hőmérséklet, szeles idő miatt hideg volt a wellness részleg hőmérséklete és a hévízi gyógyvízzel töltött medence víz hőmérséklete hideg.