Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Színvonal és igen figyelemre méltó konyha

Castellum Hotel Hollókő HollókőCastellum Hotel Hollókő Hollókő a térképen

Kiváló 2018. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. április 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Húsvéti ünnepek alatt négy napig vendégeskedtünk ebben a remek szállodában.
Az elhelyezkedés kiváló, a személyzet mindenre kiterjedő figyelmessége példás, kényelmes-elegáns szoba, és igen figyelemre méltó konyha a fő jellemzői. Az ételek választéka és tálalása kifogástalan, és ezt nemcsak arra értem, hogy mindenféle érzékenységben szenvedők is bőven találnak megfelelőt, hanem a minőségre, és a tálalásra is. A hely szelleméhez méltón elsősorban hagyományos, házi alapanyagokat használnak, (csak a reggelinél háromféle valódi főtt sonkával, főtt csülökkel és főtt tarjával találkoztunk, tökéletes formában és ízben). A bőséges és elegáns svédasztalos vacsorán belül minden nap volt egy plusz étel, amit a szakács ott helyben, személyre szabva készített el, és többnyire valami különlegességet. Valódi gourmet étteremmel találkoztam itt, és igen figyelmes kiszolgálással.

A szobák többsége erkélyes, de mivel a hotel domboldalra épült, a hátsó emeleti szobák közvetlenül a kertre nyílnak, ami nagyon praktikus kisgyerekkel és/vagy kutyával érkezőknek a közvetlen összeköttetés és a játszótér miatt.
A wellness részleg kellemes, ( beleértve a lelkes hölgy által tartott vízi tornát is) a medncék mellett szaunák, sőt panoráma szauna is található. Vannak kölcsönözhető társasági játékok is, amik esős időben jól kihasználhatók, és lehet kerékpárt is kölcsönözni.
A gyerekek számára a bár mellett, a hallból nyílik a játszósarok, ami nagyon szerencsés, hiszen szemmel tarthatók a lurkók, miközben a felnőttek is jól érezhetik magukat.

Remekül éreztük magunkat ebben a színvonalas, szép, új szállodában, köszönöm a személyzet külön figyelmességét a születésnapomat illetően, elvisszük a jó hírüket, és visszatérő vendégeik leszünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Castellum Hotel Hollókő további értékelései

2024.03.29családjával
Kiváló
A falu felett csodálatos kilátással rendelkezik ez a hotel. A berendezés , a wellness, az ételek , minden csak felsőfokban jellemezhető. A személyzet vendégbarát és maximálisan segítőkész. Az ingyenes szauna szeánszok külön dicsérendőek. Összeségében felejthetetlen napokat töltöttünk itt.
2024.01.14a párjával
Január első hetében voltunk itt párommal. Jól éreztük magunkat, finomak voltak az ételek, kedves személyzet, tiszta szoba. Egyetlen dolog ami nem tetszett az az ágy matrac, számunkra az kényelmetlen volt, de nem élhetetlen. Ezen kívül minden rendben volt. A wellness részleg nem túl nagy ,de...
2023.04.26kollégákkal
Kiváló
Először jártam itt. Budapestről hosszúnak tűnt az egyébként jó minőségű út. Céges rendezvényre jöttünk. Rövid ideig (2xfél-3/4 ó) tudtuk kipróbálni a wellnesst. (Szombat d. u. és vasárnap reggel). Az úszásra használt medencében lévő élményelemek egyszer sem működtek ezalatt, a kis...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hengermalom Kúria Szécsény - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2025.01.03-ig
Hengermalom Kúria Szécsény
104.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
139.476 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval