Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pöpec hely :)

Castellum Hotel Hollókő HollókőCastellum Hotel Hollókő Hollókő a térképen

Kiváló 2018. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon kellemes négy napot töltöttünk a modern, mértéktartóan elegáns hotelben, ahol kedves, segítőkész fogadtatás után a szobánkba felérve ugyanaz a kellemes dizájn, elegáns stílus fogadott minket, és ami a legfontosabb, - jó pár fogadóban, szállodában aludtunk már - az ágy matraca se nem deszka keménységű, se nem "trambulin", végre remekül tudtunk aludtunk rajta!
Az étterem kialakítása, hangulata hozta ugyan azt az eleganciát, és az ételek...Érdemes kipóbálni az ebédet a'la cart.. pl. vargányagombakrémleves és a többi.. ízorgia!
A svédasztalos -félpanziós- étkek, akár mennyiségre, akár minőségre kifogástalanok voltak(mondjuk a tintahal nem tetszett, rágós volt kissé), a séf és csapata igazán magas mércét állított fel! A szemünk sem tudta befogadni azt a látványt teljesen, nemhogy végig tudtuk volna kóstolni a finomságokat. Sajtvariációk,
hidegkonyhai készítmények, zöldség, gyümölcs, sütemény, a faluból frissen hozott péksütik, a változatos melegkonyhai finomságok, fagyi, kávé, gyümölcslé... teljes repertoár. A wellness-részleg dizájnos, palóc virágmintás üvegfal mögött található, szaunák, gőzkabin, masszázslehetőség, gyermekmedence, egy nagy élménymedence, mellette jakuzzival és dögönyöző résszel... ha valami hiányzott, az egy bel- vagy kültéri úszómedence, hogy akik csak úszni szeretnének, azok tudjanak is... egyébként igazán kellemes kialakítású. Jó gondolat, hogy a bár a wellness-részleg felé is nyitott. Jó szórakozást nyújt a hotelban a bowling-terem, a fitness-részleg, van csocsó, billiárdasztal, minden igényt kiszolgáló a szórakozási lehetőség. Aranyos kis játszókuckó várta a lobbiban a gyerekeket. Vacsora után kellemes sétát tettünk, harapni lehetett a jó levegőt és a csendet.
Egyik nap elsétáltunk a hollókői várhoz, onnan az erdőn át le az Ófaluba, mintha visszautaztunk volna az időben, a fazekasműhely előtt kerámia-gombák, mesehősök, pld. Vukék. A melegtől kitikkadva, a sétában megpihenve a kézműves világos, barna és búzasör kihagyhatatlan a faluban, ahogyan a pékség is a csodás péksüteményekkel, rétesekkel.
Mindent összevetve nagyon minőségi luxuspihenésben volt részünk a Castellum Hotelben, semmi kétségünk abban, hogy még visszatérünk ide valamikor.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Castellum Hotel Hollókő további értékelései

2024.03.29családjával
Kiváló
A falu felett csodálatos kilátással rendelkezik ez a hotel. A berendezés , a wellness, az ételek , minden csak felsőfokban jellemezhető. A személyzet vendégbarát és maximálisan segítőkész. Az ingyenes szauna szeánszok külön dicsérendőek. Összeségében felejthetetlen napokat töltöttünk itt.
2024.01.14a párjával
Január első hetében voltunk itt párommal. Jól éreztük magunkat, finomak voltak az ételek, kedves személyzet, tiszta szoba. Egyetlen dolog ami nem tetszett az az ágy matrac, számunkra az kényelmetlen volt, de nem élhetetlen. Ezen kívül minden rendben volt. A wellness részleg nem túl nagy ,de...
2023.04.26kollégákkal
Kiváló
Először jártam itt. Budapestről hosszúnak tűnt az egyébként jó minőségű út. Céges rendezvényre jöttünk. Rövid ideig (2xfél-3/4 ó) tudtuk kipróbálni a wellnesst. (Szombat d. u. és vasárnap reggel). Az úszásra használt medencében lévő élményelemek egyszer sem működtek ezalatt, a kis...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hengermalom Kúria Szécsény - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2025.01.03-ig
Hengermalom Kúria Szécsény
104.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.262 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval