Jó 2013. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. december 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vannak olyan helyek, melyek részévé váltak a magyar nemzeti mitológiának. Ilyen a Kondorosi csárda, a Kéhli vendéglő, s még sorolhatnánk pár helyet a Kárpát medencéből. Ide illeszteném a Hortobágyi csárdát is, mely nem tudom milyen volt korábban, de most, felújított állapotában gyönyörű. Saját tenyésztésű bio-húst dolgoznak fel, mikor ügyesebben, mikor kevéssé ügyesen, egy étkezésen belül nagy volt a különbség az egyes ételek elkészítettségi szintjében, de azért egy alapszínvonalat minden fogás teljesített. Ha mindehhez hozzáadjuk a korrekt árakat és a kedves kiszolgálást, továbbá a hely mitológiáját, akkor összességében jó helynek nevezhetjük a csárdát. Némi odafigyelés a konyhán még jobbá tehetné.
Nagyszerű ételek, udvarias kiszolgálás, élőzene, kellemes hangulat. Jól éreztük magunkat. A hely visszaadta a régi csárda hangulatot egy kis vidéki pásztor romantikával.
Az asztalterítő piszkos, foltos volt, az étteremben nem volt sok vendég, lett volna idő kicserélni. A vegetáriánus ételek választéka nagyon gyenge volt, minősége átlagos, az ára nagyon magas. A pincérnő unottan látta el a feladatát, a fizetésnél nem tudott, talán nem is akart visszaadni, így a...
Többször jártunk már itt és szerencsére most sem csalódtunk. A Csárda hangulata a régi, élőzenés vacsoránk volt. A pincérek figyelmesek az ételek finomak. A leves annyira tartalmas, hogy én csak 1 Hortobágyi palacsintát ettem utána. Racka csorba volt, egy igazi különlegesség. Férjem...