Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Klumpás Tanya? Kösz, nem...

Klumpás Tanya HosszúhetényKlumpás Tanya Hosszúhetény a térképen

Gyenge 2017. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. február 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kedvesemmel 2 éjszakára szálltunk meg a vendégházban. A fogadtatás szenzációs volt:) Mikor voltam olyan merész és az udvaron lévő férfi embertől megmertem kérdezni, hogy odavalósi e, mert telefonon egy hölggyel beszéltem. Mint jó házigazda azonnal leteremtett, hogy hogy merem még csak feltételezni is, hogy ő nem a tanya tulajdonosa. Ettől máris "jobb kedvem" lett, és alig vártam az elkövetkezendő napokat:) A szállás amúgy nagyon szép és tiszta volt. Sajnos a fűtéssel akadtak gondok,ugyanis minimális fa volt bekészítve a kandalló mellé, a radiátorok pedig hidegek voltak egész nap, estére pedig épphogy csak langyosak. Tél lévén, azért jó lett volna nem fagyoskodni, de így legalább elmaradt a pizsiben reggelizés feelingje:)
Mint utóbb kiderült, nagyok voltak az igényeink, mert egyik este bográcsozni, másik este pedig szalonnát szerettünk volna sütni. A bográcsozáshoz kaptunk némi aprófát, ami igazából konkrétan sz...t sem ért ahhoz, hogy a pincepörkölt elkészüljön, de azért félig csak sikerült elkészíteni:( A szalonna sütéshez mikor kértem a fát, már pofavágás volt, majdnem hogy sértődés a házigazda részéről.Természetesen ismét aprófa, amit a tűzrakóhely mellé b..tt le, anélkül,h szólt volna. Mindez azért bosszantó, mert a hölgytől direkt megkérdeztem telefonon, hogy kapunk e fát a "nagy" igényeinkhez, kell e érte fizetni, vagy vigyünk e magunkkal stb. A válasz az volt, h nem kell vigyünk, természetesen kapunk mindent. Végül is kaptunk, csak spórolósba.
Sok helyen jártam már, szálltam meg, de még egyszer sem éreztem magam megtűrt személynek, és még egy házigazda sem volt ennyire barátságtalan velem. Sajnálatos, hogy így alakult, mert igazán szép helyen van,de mi biztosan nem kérünk többé a "vendégszeretetükből", inkább sátrazunk, és veszünk fát magunknak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval