Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy strandbüfé amit jobbnak kínálnak mint ami

Marica Étterem IgalMarica Étterem Igal a térképen

Gyenge 2020. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. január 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az utcáról mentünk be helyiek ajánlására, de a strand felől is be lehet térni, ennek minden hátrányával együtt, ugyanis egy részt sok a suttyó, akik simán egy szál gatyában vagy fürdőruhában mennek be, más részt erre az étkezde vezetőségének semmi ráhatási akarata nincs. Nem lehet tudni amikor leülök, előtte éppen ki, milyen hiányos öltözetben, vagy éppen vizes fürdőruhában ült ott, nekem ez kissé visszataszító.
E mellé a tömeg, asztalra várás, egyebek.
Na de az ételek.
Fura volt, hogy bár nem menüt ettünk, a kapott leves kisebb adag volt mint amit a menühöz adnak. Az óriás májgombóc bár láthatóan házi, abban a májat nem lehet érezni a túltolt gríz mennyisége miatt, illetve a hagyma íz minden egyeben elnyom. Maga a leves jó volt.
Második fogásnál a citromos hallal illetve a borjúsülttel nem volt gond.
A fő bajok az alábbiak voltak.
Bár volt kedvezményünk, és ezt két felszolgálónak is jeleztük, egyszer a kezdetkor, másodszor amikor a számlát kértük, azt nem tették bele a számlába, a végén közölte a hölgy, hogy szólni kellett volna. Mi szóltunk, hogy süket fülekre talált nem a mi gondunk. Végül a kedvezményt levonták.
A savanyúság önkiszolgáló, de sehova nincs feltüntetve mennyibe kerül. Vettem egy közepes csipet káposztát, egy csemege uborkát ( olyan kapor ízű hogy ehetetlen ) és egy káposztával töltött uborkát. Erre képesek voltak 3 (HÁROM) nagy adag savanyút felszámolni két személyre, és amikor jeleztem, hogy na ne, mert a citromos halhoz nem is eszünk savanyút, nagy kegyesen az egyik adagot levonták.
Az i-re a pontot az tette fel ( amit csak később vettem észre ) hogy a menüben szerepló borjú galuskával volt kiírva az étlapra, de a galuskát végül külön felszámolták.
Az, hogy a söntéshez kell menni fizetni, és az nem az asztalnál történik, az sem erősíti az étterem jelleget.
Az ételek ( talán a fürdő miatt ) erősen túl vannak árazva.
Úgyhogy ennyit erről, soha többet, mert ahol ilyen tudatosan és sorozatosan át akarnak verni oda isten ments hogy még egyszer a közelébe menjek.
Nem is ajánlom senkinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Marica Étterem további értékelései

2022.05.03a párjával
Szörnyű
Pofatlan. B.nkó nagyarcu kiszolgálás. A hely egy takolmany. Senki ne menjen. Órákig tartó kiszolgálás. Vendég kívánságát semmibe veszik. Csak bent lehet enni ahol ők mondják.
2018.12.15a párjával
Kiváló
Párommal tértünk be egy viszonylag késői ebédre. A fogadtatás kedves volt, a kiszolgálás kifogástalan. Marica tálat rendeltünk, mely 2 személyes, de jóétvágyunk ellenére nem tudtunk megbírkózni az adaggal. Az étterem hűen tükrözi a tulajdonosok lelkesedését. A mosdót kicsit jobban...
2018.07.08barátokkal
Szörnyű
Annak aki véleményét leírja erről az étteremről, annak azzal is számolni kell, hogy inzultálják, számon kérik, besúgónak nevezik. Ez velem megtörtént 2018.07.07-én, amikor egy kellemes fürdőzés után a fürdő előtt vártam a barátomat feleségemmel, odajött az étterem vezetője és számon kérte, hogy...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval