Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kényeztető hétvége az energiatakarékosság jegyében

Bodrogi Kúria Wellness Hotel InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel Inárcs a térképen

2023. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. január 8.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Először jártunk itt. A mások által írt sok pozitív vélemény alapján választottuk a Bodrogi Kúriát. Nekünk annyira nem jött be, de összességében nem volt rossz. Baráti társasággal voltunk négyen.
Az autópálya lehajtó után egy alsóbb rendű úton jutottunk el a kapuig. Egy gomb megnyomásával jeleztük érkezésünket, majd hamarosan kitárult előttünk a kovácsoltvas kapu. Kellemes erdei úton lehet megközelíteni a kúriát, jól ki van táblázva a hatalmas parkoló. A park most eléggé rendezetlen és lehangoló volt, valószínűleg nyáron szebb arcát mutatja.
Mások nagyon dicsérték a személyzetet, sajnos nekünk egy mogorva recepciós hölgy jutott. Mivel előzőleg már elküldtem az adatainkat, neki csak az iratainkat kellett rögzítenie. Ezt követően megkaptuk a szobakártyákat, kaptunk némi útbaigazítást, hogy merre találjuk az apartmant és ennyi. Az ilyenkor szokásos tájékoztatás elmaradt, de feltaláltuk magunkat. Foglaláskor apartmant válsztottam, nem tudtam, hogy 2 van belőle, egy régi és egy új. A leírás valószínűleg a régebbire vonatkozik, mert az új, amit mi kaptunk, az egy kicsit más volt, mit amire számítottunk. A szobakártyával nyitható ajtó mögött egy puha padlószőnyeggel borított belső lépcső vezetett fel az apartmanhoz. Fent egy gyönyörű, ízlésesen megtervezett lakosztály fogadott bennünket. A nappali hatalmas, jókora sarokülővel, fotellal, íróasztallal. Itt található a konyhasarok, ami szép, de a leírással ellentétben egyáltalán nem volt felszerelt. Mikró, kapszulás kávéfőző, 2 db teáscsésze és 2 db kávéscsésze kanalakkal, 2 db kávékapszula, 4 db teafilter, pár zacskó cukor, méz és édesítő, 4 db lábos és serpenyő valamint 1 db mosogatószivacs volt mindössze. A hűtő jóval nagyobb, mint a megszokott minibár, de teljesen üres volt. 2 db szemetes és tartalék szemeteszsák volt még a fiókban. Mi még kértünk pár dolgot, amit rövid időn belül fel is hoztak nekünk. Így lett végül még pár kistányérunk, konyharuhánk, mosogatószerünk, evőeszközünk, leveses csészénk és poharunk, mert a fogmosópoharakon kívül az sem volt. 2. nap szerettünk volna gyors levest készíteni, de nem tudtuk beüzemelni a főzőlapot. Ismét segítséget kértünk és Bence a recepcióról mindent meg is tett annak érdekében, hogy ez sikerüljön, de végül ő sem tudott mit kezdeni vele. Kaptunk viszont cserébe egy vízforralót. (Ezek után merőkanalat már nem mertünk kérni.) Csak tudnám, hogy minek van a szagelszívó? Lehet, az sem működik, nem próbáltuk. (Vajon egy ilyen hotelben mennyire van igény főzősarokra?)
Az apartmanhoz 2 külön bejáratú, szobakártyával nyitható szoba tartozik saját fürdővel. A szobák és a fürdők is kicsik, de a célnak megfelelnek, ha nincsenek túl nagy igények. A zuhanynak nincsen ajtaja, ezért az oldal paraván és legnagyobb igyekezetünk ellenére is úszott a fürdő! De reggelre felszáradt! A tusfürdőt a földre kell tenni, jó lenne valami polc erre a célra. Hajszárító nincsen a szobában, de kérésre adnak. Kis szappan, tusfürdő, testápoló, fürdősapka tartozik a bekészítéshez. A berendezés nagyon szép. Az ágyak nagyok és nagyon kényelmesek. A fűtés egyedileg szabályozható. Az egyik szobában nincsen szekrény, mert nem férne el, ezért azt kitették a nappaliba. Ezzel csak az volt a baj, hogy ebben a szekrényben nincsen akasztós rész. A másik szobából hoztunk ki vállfát és a szekrény oldalára akasztottuk. Amúgy az egész lakosztályban nincsen egyetlen fogas sem, a kabátokat a székekre tettük. (Véleményünk szerint a lépcső aljában lenne erre alkalmas hely és a cipőket is le lehetne ott vetni.) Mindkét szobában van tv és a nappaliban is egy harmadik. A csatornaválaszték nem túl nagy. Sajnos az egyik szobai tv nem működött. Ezt is próbálták orvosolni, de ott tartózkodásunk alatt nem sikerült. Az apartmanban nem volt szobaszéf, telefon és semmilyen tájékoztató anyag, ami szokott lenni a szobákban.
A wellness okozta nekünk a legnagyobb csalódást. Először is, nem tudtunk bejutni az ajtón. 4 kártyát is próbáltunk, de egyik sem engedett be. Valahogy mindig úgy alakult, hogy kis várakozás után jött valaki, aki beengedett minket, de úgy láttuk, hogy mások is küzdöttek a problémával. Ha nem tudják megjavítani a zárat, akkor miért nem lehet nyitva hagyni az ajtót? Egyébként is, mi értelme van zárni? Ezt leszámítva minden nagyon jó lett volna, ha a víz hőfoka melegebb lett volna. Az okok közismertek, de akkor is. Délelőtt még csak-csak, de délutánra már nagyon hűvös volt a víz. Az 1 db kültéri jacuzzi kevés és 4 főnek elég szűkös, emellett hideg is. Volt, hogy letakarták, hogy melegedjen, de szerintem nem ez a megoldás. A 4 szaunából 2 működött, de úgy láttuk, hogy csak a finn szaunát használják az emberek. Állítólag van egy dézsafürdő is az udvaron, de az le volt takarva. Az élményelemek ritkán vagy egyáltalán nem működtek. A fúvókából délután már szinte hideg víz jött. Nyáron valószínűleg ez nem okoz problémát, de most télvíz idején nem kellemes. A zuhany messze van a szaunától, ezért többen nem mennek el addig és izzadtan mennek bele a medencébe. A szaunát is többen törölköző nélkül használják. A viselkedéskultúra hiánya egyeseknél a vacsoránál is megmutatkozott. Nem volt ritka a pólós, papucsos férfi vendég, de rövidnadrágos-papucsossal is találkoztunk vacsoránál! Az ételek nagyon finomak voltak, nem a megszokott felhozatal. A felszolgálók valóban kedvesek.
Összességében jól éreztük magunkat, de nem valószínű, hogy visszamegyünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Bodrogi Kúria Wellness Hotel további értékelései

2024.03.04a párjával
Kiváló
A wellness részen arra kellene figyelni, ha sok gyerek van, és elmennek pihenni családostul, ne hagyják ott az úszó gumit, búvár szemüveget, mert ezzel foglalják a nyugágyakat, effektíve másnak nem jut ágy. Mi is így jártunk. A finn szauna( kinti), csak 60 fokos volt. Személyzet nagyon segítőkész...
2024.01.22a párjával
Gyenge
A szobaszéfünk nem működött, kb. 1 órát vártunk a megoldásra ( volt elemcsere), de végül nem tudtuk az értékeinket bezárni. A wellnes vize kifejezetten hűvös a medencés üldögéléshez ( úszni nem lehet, helyhiány miatt) és kicsi a kapacitása a "sok vendéghez". Szombat éjszaka születésnapi bulit...
2023.10.24csoporttal
Mi, apartmant foglaltunk, a szállás tágas, kényelmes, jól felszerelt volt. Takarítás hiányos volt, mivel az egész apartman telis - tele volt poloskával. A csillárban a függönyökön, ablakpárkányon, foteleken élő és döglött poloska mennyisége megszámlálhatatlan volt. Szerencsére a családom tagjai...

A Bodrogi Kúria Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Bodrogi Kúria Wellness Hotel Inárcs - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
49.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.09.01-ig
Bodrogi Kúria Wellness Hotel Inárcs - Húsvét (min. 1 éj)
Húsvét
59.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.04.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdô - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdô
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval