A Nádas Étterem Jakabszálláson jó megközelíthető helyen található, a főút mentén könnyen elérhető. A hagyományos, magyaros ételek közé tartozik többek között a pacal, a zúzapörkölt és a rántott máj, melyek közül a pacal kiemelkedő népszerűségnek örvend. Az adagok mérete rendkívül bőséges, így egy ebéd több személy részére is elegendő lehet. Az ár-érték arány kedvező, a menü választéka pedig gazdag és megfizethető marad.
A galuska kiváló minőségű és házias jellegű, a szaftok ízvilága a magyar konyha hagyományait idézi. A pacal kiemelt népszerűségnek örvend, és gyakori választás a családi ebédeknél. A belső tér barátságos, a dekoráció a vadásztematikát idézi, ami autentikus hangulatot teremt. A kiszolgálás gyors és kedves, és a vendégek könnyen hozzájutnak az ételekhez. Emellett a Nádas Étterem praktikus elvihető szolgáltatást is kínál, az adagok könnyen csomagolhatók, és 150 forintért lehet műanyag dobozt kapni. A terasz és a beltér egyaránt kényelmes, családbarát környezetet biztosít, így családi eseményekre is ideális helyszín lehet. Összegzésképp a Nádas Étterem a tradicionális ízek, a kedvező ár-érték arány és a laktató adagok találkozó pontja Jakabszálláson.
Nagyon hangulatos, pénztárcabarát hely. A pacal kedvelők Mekkája. Aki itt megkóstolja a pacalt legközelebb is be fog térni. Elvitelre is lehet kérni pacalt, sokan járnak ide szinte csak ezért. Többször voltam már családdal együtt kedves, szépen felújított hely. Természetesen más is szerepel az étlapon , az árak barátságosak , a kiszolgálás családias.