Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jócskán javítható konyha, szívélyes kiszolgálás, nagyon korrekt árak

Nádas Étterem JakabszállásNádas Étterem Jakabszállás a térképen

2021. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. június 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nádas vendéglő mellett több ízben is elautóztam, amikor az M5 irányából közelítettem meg Soltvadkertet, ahol ugyebár több pincénél is igen jó ár/érték arányában lehet bort vásárolni. Ezúttal egy közelben lakó barátom csábított el ide.
Érdemes keveréke ez a hely csárdának és a menzának. Az ember a pultnál adja le a rendelését, majd elkészültekor kiabálják, hogy mi az, ami épp megvan. A teraszon is lehet hallani 😊.
Mi egy kis adag birkapörköltet, továbbá egy kis adag rántott sertésmájat rendeltünk, előbbi 1560 forint volt, utóbbi 1100. S mindkettő korrekt adag, a kicsivel is jól lehet lakni. Egy lekváros palacsinta 300 ft. Büfé-ár.
A pörkölt túlfőtt, szaftja lehetett volna hagymásabb és sűrűbb, de íze jó volt. A rántott máj panírja elég hevenyészett, maga a máj átlagos, akárcsak a palacsinta és a paradicsomsaláta. A mellé adott krumpli gyengécske.
A beltérben kitömött állatok képezik a dekoráció fő elemét.
A konyha 3 pont jóindulattal, de a kedves kiszolgálás, a barátságos beltér, s a rendkívül kedvező árak felviszik az összélményt 3,5 pontra. Amit kerekítsünk szokás szerint felfelé.
Legközelebb pacalt fogok kérni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (9)
Nádas Étterem Jakabszállás - BelsőNádas Étterem Jakabszállás - BelsőNádas Étterem Jakabszállás - BelsőNádas Étterem Jakabszállás - BelsőNádas Étterem Jakabszállás - Külső képNádas Étterem Jakabszállás - Étel/italNádas Étterem Jakabszállás - Étel/italNádas Étterem Jakabszállás - Étel/italNádas Étterem Jakabszállás - Belső

Nádas Étterem további értékelései

2023.11.20családjával
Egy ebédre mentünk a Nádas Étterembe a családdal Kiskőrősről- Jó megközelíthető helyen van. Jók az ételek, jó az ár érték arány és nagy adagok. A féladag bőven elég volt. Kultúrált étterem. Ami nem volt annyira jó, hogy nincs kiszolgáló szemlélyzet. Sorba kell állni és az ételet kiválasztva,...
2023.05.16családjával
Tavalyelőtt nyáron egy kedves lakitelki jóbarátom javaslatára beültünk a Nádas csárdába, akkor meg is írtam az élményemet erre a fórumra. A minap a szintén jakabszállási Stefániában elköltött ebéd után gondoltam, betérek ismét, hogy megkóstoljam a pacalt is. Jól voltam már lakva, így csomagolva...
2022.06.13gyerekekkel
Kiváló
Nagyon szép és hangulatos étterem! Az ételek amit ott ettem már nagyon finomak és bőséges adagokat adnak! A kiszolgálás kifogástalan gyorsak és kedvesek!
Népszerű szállások a környéken
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval