Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Többet vártunk

Victoria Pan-Pan Jack JászberényVictoria Pan-Pan Jack Jászberény a térképen

Átlagos 2019. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. július 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Új üzemeltetővel újra nyitott a régi Viktórió étterem, most Victoria Pan Pan Jack néven. Hangzatos név, új design - nem rossz -, új személyzet, új étlap. Sokat vártunk, talán túl sokat. Az étlap kellő választékkal rendelkezik, de nem túl sokkal - ez jó. Az ételek úgy általában véve átlagosnak mondható, semmi extra, várható ízek. A pizza tésztája vékony, aminek örülnénk, ha 20 perc alatt nem ázna el, és nem tocsogna olajban. A Victoria pizza kifejezetten tocsogós, valószínűleg az olajos pesto miatt, élvezhetetlen, ezt többször is tapasztaltuk (adtunk neki második esélyt is, hiába).
Nagyon klassz ötlet volt, hogy reggelizni is lehetett, svédasztalos választékkal. Sajnos nem tartott sokáig, valamiért megszüntették, remélhetőleg csak átmenetileg. Sokszor voltunk reggelizni, két dolog volt nagyon zavaró: nem figyeltek arra, mikor kell utántölteni az ételes tálakat és az italos kancsókat, egy ideig üresen álltak. A másik, hogy jó lett volna ha szól a rádió, valamilyen zene halkan, mert így csak kukán ültek ott az emberek, adott volna egy jó kis hangulatot a reggelihez a halk zene.
Menüvel is szolgál az étterem, egészen finom ételekkel várják ebédre a jónépet, viszont a desszert kifejezetten kevés, kb. két evőkanálnyi tiramisu jut egy ebédhez, néha egy alma, banán. Vagy legyen rendesen desszert, vagy ne legyen sehogy. Ez olyan, mint Mátyás király és a szegény lány esete, van is meg nincs is.
A személyzet a nyitás utáni pár hétben kedves volt, mosolygós, többször megkérdezték, ízlik-e az étel, rendben van-e minden. Később kétbalkezes fiatalember (nem azt hozott már inni sem, amit kértünk), és mindig szomorkás leányzók. Erre nagyon oda kell figyelni, mert ha a személyzet nem jó, az azt jelenti, hogy a főnökség sem megfelelő.
Összességében, elkelne egy gatyábarázás a helynek, egy hozzáértő vezető, mert látszik az amatőrség. Jó az elképzelés, jók az ételek (kivéve a pizzát), de lenne még hova fejlődni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Népszerű szállások a környéken
Eleven Business & Sport Hotel Jászárokszállás - Napi wellness ár reggelivel
Napi wellness ár reggelivel
2025.01.01-ig
Eleven Business & Sport Hotel Jászárokszállás
38.214 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval