Timmea: 100 %-os Kötbérrel fenyegető szállás - Alexandra Panzió Kalocsa

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Alexandra Panzió Kalocsa értékelése
6. helyezett a 13 kalocsai szállás közül

Értékelést írta:
3 szállásértékelés 8 városban járt
5 étteremértékelés 7 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

100 %-os Kötbérrel fenyegető szállás

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 19.
Tranzit szállást kerestünk Pakson, és a Bookline felajánlott 30.000 Ft-os paksi szállását soknak találtuk, a többi nem tetszett. Bookline felajánlotta ezt a "Pakshoz közeli" szállást is Kalocsán, az Alexandra Panzióban fele annyiért. Lefoglaltam. Kiderült Szekszárd közelebb van. Törlöm a kalocsait (díjmentes). Este 9 után érkezünk Szekszárdra, mikor hív a férfi Kalocsáról, és közli, hogy 100 % kötbért kell fizetnem a lemondásért (ami kb. 20-30 perccel foglalás után történt) mert ő "ki kell" számlázza a foglalást nekem a "rendszerre" hivatkozva. Mindezt nem túl kedvesen adta elő. Sértve érzem magam. A rendszerhibáira sem most sem máskor nem vagyok kiváncsi. Sem a képmutatására!
Elmondása szerint több szálláshelyet is üzemeltetnek és náluk ez a szabály.
Bookline-nal felvettem a kapcsolatot még éjjel és másnapra már jött is az e-mail, hogy minden rendben van. Gondoltam ide is megírom, hogy más is okuljon az esetemből.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Személyzet: Szörnyű
Szolgáltatások: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Timmea felhasználót?    Igen

Cím
6300 Kalocsa
Széchenyi út 12.