Timmea étterem értékelései

Értékelései
3
8
5
7
0
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Timmea értékeléseit!

Olvasd el Timmea étterem értékeléseit!

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 26.
Nagyon kellemes estét töltöttünk el náluk. A kiszolgálás nagyon kedves, szívélyes, kifogástalan. A ház bora isteni (La Putere Fekete Lányka). A kacsamell lehetett volna jobb is, (majd legközelebb) viszont a káposztás lasagne a kacsamellhez fantasztikus volt. Rengő burgert evett a párom, nem panaszkodott :))) Szép, tiszta, rendezett az étterem környezete.
Megosztom
Időutazás a múlt szépségeibe -

Gulyás Csárda Agárd

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kiszolgálás professzionális "régivágású" vendég-pincér stílusú! Abszolút tiszteletteljes és kedves a személyzet, ők adják az alaphangot, a megfelelő modort és finoman terelik a rendelést, amennyiben szükséges! Kiszolgálás terén picit olyan élményem volt, mint a régi-magyar, fekete-fehér filmekben, ahol még főszerepben volt a jómodor és megfelelő kommunikáció.
Megosztom
Jó a hely, mert jó a vezetőség! -

Nosztalgia Étterem Kistarcsa

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 13.
Ide mindig élmény betérni! Az ételek finomak, az árak jók, az italok minőségiek, csakúgy, mint a kiszolgálás, a profizmus és a kedvesség, amit minden alkalommal megtapasztalunk. Amikor élő zene szól a vacsorához a háttérben, az tényleg a háttérben szól, ezzel lehetővé téve a kellemes társalgást az asztalnál!
Megosztom
Nagyon nagyon finom! -

Taverna Fogadó Gyarmat

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon nagyon finomat ettünk itt! Azt kell, hogy mondjam, minden tökéletesre sikerült a tányéron ;) Gratuláció a konyhának és a vezetőségnek! Hagyományos ételeket rendeltünk, pulyka cordon bleu, rizi-bizi, tartár, savanyúkápi. Azt gondolnád, ezeket nem lehet rosszul elkészíteni, de miután itt megkóstolod, rájössz, hogy hányszor kaptad meg már ugyanezt az ételt máshol, silány minőségben!
Megosztom
Drága volt egy szelet Bélszín Steak-ért -

Óvárosi Kávéház & Étterem Mosonmagyaróvár

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes kései ebédünk színhelyéül választottuk az éttermet. Bélszín steaket rendeltem zöldborsmártással színes roppanós zöldségekkel potom 4500 forintért. A steak ellen nem volt kifogásom, szép vastag darab husi érkezett a kívánságom szerint elkészítve. Sajnos a zöldborsmártás náluk egy "besamel" szerű dolog, olyan tejes-lisztes, puding állagút képzelj el kis csészében, benne zöldborssal.
Megosztom


TérképX