mona0530: Egy jól sikerült hétvég :o) - Alice Panzió Kalocsa

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Alice Panzió Kalocsa értékelése
4. helyezett a 13 kalocsai szállás közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 9 városban járt
7 étteremértékelés 8 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Egy jól sikerült hétvég :o)

2013. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. november 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal 2 éjszakát töltöttünk az Alice Panzióban, Kalocsán. Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánljuk a Panziót !!! A tulajdonosok, "házigazdák" nagyon kedvesek és segítőkészek, a szállás pedig modern, fiatalos, stílusos és nagyon tiszta, megérdemelné a 3 vagy 4 csillagot is !!! Baba barát a panzió, szép játszótér van az épület mögött és reggelizési lehetőségre is van mód, ha valaki szeretné. Társalgó és konyha is a vendégek rendelkezésére áll, hűtővel, mikróval, bútorokkal felszerelve. Minden szobában LED televízió található, nagy szekrények a kényelmes kipakoláshoz, tiszta törölközők, poharak és a vendéglátó még friss virággal és mécsesekkel is kedveskedik a szobákban. (legalábbis a miénkben volt) A panzió az emeleten helyezkedik el, hátul külön bejáraton is fel lehet menni a szobákhoz. Az alsó szinten söröző és dohánybolt van, a sörözőből is fel lehet menni a szobákba egy lépcsőházon keresztül. Az igényes sörözőben billiárd, csocsó, flipper található, ha szórakozni szeretnének a vendégek, sőt, még lottót is adhatnak fel, ha nyerni támad kedvük. A közelben sok kirándulási lehetőség van, a Szelidi tó csak 17 km-re van a szállástól és Kalocsán is megéri egy sétát tenni. Mindenkit arra bíztatok/bíztatunk, ha Kalocsán jár szálljon meg az Alice Panzióban !!!

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni mona0530 felhasználót?    Igen

Cím
6300 Kalocsa
Paksi köz 10.