mona0530 étterem értékelései

Értékelései
6
9
7
8
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mona0530 értékeléseit!

Olvasd el mona0530 étterem értékeléseit!

2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párom szülinapján voltunk itt, barátokkal együtt. Nagyon hangulatos hely, szuper finom ételekkel és nagy adagokat kaptunk. Én nem is tudtam mindent megenni. El is csomagolták nekem ami megmaradt. A személyzet udvarias és kedves. Nem a legolcsóbb hely, de az ételek minősége és mennyisége tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet.
Megosztom
2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 29.
Nagyon szuper kis étterem, szép és kultúrált környezet, udvarias és nagyon figyelmes kiszolgálás és nagyon finom és gusztusosan tálalt ételek. A kerthelyiség nagyon hangulatos és szép, tele zöldellő növényekkel. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az éttermet, biztosan nem fog csalódni senki, aki ellátogat ide. :)
Megosztom
Finom ebéd :) -

Lugas Vendéglő Szolnok

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki szereti a finom ételeket, itt a helye :) Tiszta, egyszerű étterem, ízletes ételekkel. Könnyen megközelíthető és jó, hogy ki is lehet ülni a friss levegőre. Bár közel van a főút, de nagy bokrokkal van elhatárolva a kinti rész. Már 2-szer is jártuk itt, apósomék is meg voltak elégedve maximálisan. Az ételek finomak és bőségesek. Itt jól lakik mindenki.
Megosztom
2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 30.
Nemrég jártunk párommal az étteremben és nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A személyzet végtelenül udvarias és kedves, az ételek nagyon ízletesek és nagy adagok. A 2 személyes Lugas tálat ketten nem tudtuk megenni párommal, pedig Ő tud enni. :)Egyszerű, de hangulatos kis vendéglő. Az árak nagyon barátságosak. Mindenkinek ajánlom!
Megosztom
Szülinapi ünneplés :) -

Jégverem Fogadó étterme Sopron

2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 3.
Párommal itt fogyasztottuk el a Hotel Civitas félpanziós vacsoráját és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Nagyon finom ételeket ettünk és hatalmas adagokat kaptunk még a menüben is. Én meg sem bírtam enni az adagomat, párom segített be. :) Választékos a menüsor és jól vannak fűszerezve az ételek. A személyzet udvarias és kedves.
Megosztom
Családias hangulat :o) -

Naspolya Étterem & Panzió Bátaapáti

2013. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. december 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Novemberben jártunk párommal a Naspolya étteremben és mindenkinek JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM a helyet ! ! ! A házigazdák tüneményes emberek, akiket valóban érdekel, hogy a vendég jól érezze magát. Az ételek bőségesek és finomak, igazi ízes-házias ételek. Ketten 5. 000 ft-ból ( igaz nyeremény volt ) megvacsoráztunk és jól is laktunk.
Megosztom
Sokszor jártam itt. -

Szuper Hamburger Szeged

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 19.
A Szuper Hambist mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom!!! Finomak és nagyok a hambik, gazdagon megrakva mindenféle jóval. Széles a választékuk is, mindenki megtalálja a saját ízlésének valót. Az ott dolgozók nagyon kedvesek és figyelmesek! Menjetek és egyetek egy nagy hambit náluk! Non stop nyitva vannak. Jó étvágyat!!!
Megosztom


TérképX