Kuthy Vendéglő Kapolcs

12 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aventurin House Révfülöp - Legjobb ár önellátással
77.265 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely

Kuthy Vendéglő Kapolcs vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3032 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37007 feltöltött kép
2026. szeptember 7.gyerekekkel járt itt
A Kuthy vendéglő a Művészetek Völgye nevű fesztivál idején csúcsra van járatva. Ekkor csak kérésre adnak üvegpoharat, mi kaptunk szerencsére borhoz is, sörhöz is. Sopronit csapolnak, nem volt ideje lehűlni, kértem bele jeget, ittam jóféle badacsonyi bort is, s ettem egy babgulyást, ami nem bolt kiugró, de élvezhetőnek bizonyult. Nekem ez megér négy pontot.
Kuthy Vendéglő Kapolcs - BelsőKuthy Vendéglő Kapolcs - Étel/italKuthy Vendéglő Kapolcs - Étel/italKuthy Vendéglő Kapolcs - BelsőKuthy Vendéglő Kapolcs - Étel/italKuthy Vendéglő Kapolcs - Étel/italKuthy Vendéglő Kapolcs - EgyébKuthy Vendéglő Kapolcs - BelsőKuthy Vendéglő Kapolcs - BelsőKuthy Vendéglő Kapolcs - BelsőKuthy Vendéglő Kapolcs - Étel/italKuthy Vendéglő Kapolcs - Külső kép
Még több kép (9 db) >>