Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Halász-kastély Kápolnásnyék

5
1
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Még nincs helyezése
városi Kastély közül
Kategória
Kastély
Halász-kastély Kápolnásnyék
Halász-kastély KápolnásnyékHalász-kastély Kápolnásnyék
Halász-kastély KápolnásnyékHalász-kastély Kápolnásnyék
23 fotó

Halász-kastély Kápolnásnyék bemutatkozása

A Halász-kastély a 19. század első felében klasszicista stílusban épült Kápolnásnyéken, mely a Halász család lakhelyéül szolgált. 1930 táján a kúriát kibővítették és a neobarokk stílus jegyében átalakították. A következő felújításra 2016-ban került sor. Az épület jelenleg kiállítótérként és rendezvényközpontként funkcionál.
Tovább olvasom >>

1 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
100%
Érdekes
0%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

1 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Hanga-lak Velence - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hanga-lak Velence
58.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Halász-kastély Kápolnásnyék vélemények

33
1399
2082
42703
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 680 városban járt márFelfedező - 2238 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 42703 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2020. október 18.a párjával járt itt
A hely felfedezése - kicsit áttételesen - Pataki Ágihoz köthető, ő hívta fel a figyelmünket a kastélyra és benne lévő kiállításra. Nem kell több útmutató ehhez, még nem láttuk a Halász-kastélyt, szép őszi kirándulás. . . szezonja van éppen! Kellemes időben találtuk a meg a helyet, nem volt ennek ellenére sok ember a környéken, szabad parkolóhely is van a kastély körül bőven.
Itt fényképeztem:
Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék - Halász-kastély Kápolnásnyék -
Még több kép (20 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.