lovecraft: Nem változott - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét értékelése
1. helyezett a 107 kecskeméti étterem közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 6 városban járt
5 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Nem változott

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 29.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy családi ebéd elfogyasztására ültünk be az étterembe.Már voltunk itt néhányszor, így a hétvégi erős vendégforgalom miatt, éltünk a telefonos asztalfoglalás lehetőségével.
Nagyon tetszett a vendégmenedzsment profi lebonyolítása, amikor a vendég megkapja a kitüntetett tiszteletet és udvariasságot az asztalhoz kíséréstől kezdve, a folyamatos, de nem zavaró pincéri jelenléten keresztül, a számla diszkrét rendezéséig.
A leves, főétel, desszert fogások gyorsan, és az ebéd ritmusának megfelelően kerültek elénk.A terítés, tálalás tetszetős, az ételek finomak és laktatók voltak.
Jól eső érzéssel állapítottuk meg, hogy az étterem kiváló színvonala nem változott, és így egy profi vendéglátós csapattal, elégedett és visszatérő vendégkörrel hosszú időn keresztül lehet működtetni közmegelégedéssel egy éttermet.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni lovecraft felhasználót?    Igen

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Cím
6000 Kecskemét
Borbás tanya 50.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. február 11.
Régóta terveztünk eljönni ide, most egy születésnap alkalmával végre el is határoztuk magunkat. Nagy reményekkel érkeztem, mert rengeteg pozitív véleményt olvastam/hallottam már a csodás Fekete Gólyáról. Már a vendégek fogadása is meglepő volt, mert a környéken igencsak ritka. De talán az...

2018. október 31.
Már sok jót hallottunk erről az étteremről, de eddig nem mentünk be soha, mert a tömérdek autóból, ami a parkolóban állt, arra a következtetésre jutottunk, hogy biztosan rengeteget kell várni. Most mégis rászántuk magunkat és elmentünk vacsorázni. Sokan voltak, de szerencsére rögtön kaptunk...

2018. augusztus 24.
Augusztus 9-én szerettünk volna itt ebédelni férjemmel, de ez nem sikerült. Negyed órai várakozás után távoztunk, mivel senki meg nem kérdezte tőlünk, hogy miért is ülünk az asztalnál, kérünk e valamit. Az étterem teraszán rajtunk kívül 2 asztalnál 3 vendég ült. A pincérek kétszer is tettek egy...