DEndre: Erős magyar konyha - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét értékelése
1. helyezett a 109 kecskeméti étterem közül

Értékelést írta:
28 szállásértékelés 265 városban járt
2536 étteremértékelés 1466 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Erős magyar konyha

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 4.
A Kecskemét határában, a Békéscsaba felé vezető út mellett működő Fekete Gólyát már egyszer célba vettük. Akkor nem tudtak helyet adni, pedig nem kicsi a beltér.
Tanultunk az esetből, a minap Kecskemét fele járva odatelefonáltunk, hogy lesz-e asztal. Mondták, hogy lesz. Szerencséjük volt, mert épp akkor ürült egy, nem várt foglalt jelzésű tábla, pedig késtünk kb. 8 percet, a forgalmat nem mindig lehet pontosan kiszámítani. Valamennyit azért kellett várni az asztalra, szerencsére nem sokat.
„Pacal – Kisfröccs – Világbéke” felirat fogadott a bejáratnál, ez nagyon tetszett.
Az étlap a hagyományos magyar ízekre épít, néhány nemzetközinek mondható fogás mellett.
A halászlé érdekesen krémes volt, sűrűbb annál, mint amit optimálisnak tartok, nagyon jó volt viszont benne a halhús. Ritka, hogy ilyen jól eltalálják a hőkezelés mértékét, idejét. A másik erénye a halnak a kifogástalan frissesség volt. Ugyanazt elmondhatom a pankó morzsában rántott halakról is, melyeknek a petrezselymes krumpli körete is átlag feletti volt. Sült libamájat is rendeltünk körte tócsnin, ezt is finomnak találtuk. A mangós túrótortát szépen tálalták, jobb volt az átlagnál.
Az első körre 35 percet kellett várni, ami bizony sok. A konyha teljesítményét 4,5 pontra taksálom.
Egy másik élményrögzítő fórumon jeleztem, hogy a jel alá csapolták az egyik sört, az üzletvezető megköszönte az észrevételt és jelezte, hogy meghívnak legközelebb egy korsó sörre. Nem valószínű, hogy igénybe veszem, nem szoktam visszatérni az egyes helyekre, mert mindig új éttermeket keresek, de díjaztam a problémakezelést. Gondolkoztam, amikor előző értékelésem megírtam, hogy 4 vagy 5 pontot adjak, a sör-ügy, az, hogy nem volt foglalt asztalunk, meg a 35 perces várakozás döntött a 4 pont mellett. Most, hogy utóbbira ennyire úriember módra reagáltak, megadom itt az 5 pontot, azzal, hogy voltaképpen ez 4,5, amit felfele kerekítek.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság: Kiváló

Fényképek:
Erős magyar konyha - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Erős magyar konyha - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Erős magyar konyha - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Erős magyar konyha - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Erős magyar konyha - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Erős magyar konyha - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Erős magyar konyha - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni DEndre felhasználót?    Igen

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Cím
6000 Kecskemét
Borbás tanya 50.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. február 2.
Az asztalfoglaláshoz többször próbáltuk hívni, mire szerencsére visszahívtak. Hétvége révén, csak délután fél 3-ra tudtunk asztalt foglalni. Nyilván ebédidőben, aznapi foglalás esélytelen. Érkezésünkkor a nagy parkolóban már rengeteg autó állt, amiből arra lehetett következtetni, hogy közkedvelt...

2020. január 27.
Kecskemét környéki kirándulásunk során terveztük, hogy egy késői ebéd-vacsora elfogyasztására ide térünk be.Korábban egy üzleti ebéd alkalmából már voltam az étteremben, akkor is jó benyomásokkal távoztam. Természetesen most sem volt foglalásunk, de azt gondoltuk ekkora étteremnél ez nem jelent...

2020. január 25.
Ezen a helyen megvalósul a vendéglátás. A pincér kinyitja a vendég előtt az ajtót, érdeklődik hogy mit szeretnél? Gyors és pontos a kiszolgálás. Nagy adag ételek. Nagyon jó az ár-érték arány! Ajánlom minden arra járó éhes embernek!