dr.kocsis: születésnapi ebéd - Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét értékelése
1. helyezett a 109 kecskeméti étterem közül

Értékelést írta:
23 szállásértékelés 49 városban járt
46 étteremértékelés 82 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

születésnapi ebéd

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 2.
Az asztalfoglaláshoz többször próbáltuk hívni, mire szerencsére visszahívtak. Hétvége révén, csak délután fél 3-ra tudtunk asztalt foglalni. Nyilván ebédidőben, aznapi foglalás esélytelen. Érkezésünkkor a nagy parkolóban már rengeteg autó állt, amiből arra lehetett következtetni, hogy közkedvelt hely. Csárda jellegű, jó értelemben hangulatos, falusi porta. A bejáratnál már egy alkalmazott fogadja a vendégeket és az asztalukhoz kíséri. Mi a "pince helységben" kaptunk asztalt, de ez nem rontott a hangulatunkon. A hely tömve volt, főleg nagyobb társaságok ettek együtt. Helyet foglaltunk, és a pincér azonnal köszöntött. Előre megnéztük az étlapot, így nem volt nehéz választani. Mindenféle étel megtalálható az étlapon, de inkább a tradicionális falusi ízekkel operálnak, felturbózva 1-2 modernebb alapanyaggal. Az általunk választott 2 személyes tál elemei finomak voltak, mindennel meg voltunk elégedve. Az árai nem alsó kategóriásak, de megérte. Két főnek 10 ezer ft simán elmegy, de nem volt kifogásunk, mert nem okoztak csalódást, köszönjük!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni dr.kocsis felhasználót?    Igen

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Cím
6000 Kecskemét
Borbás tanya 50.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. január 27.
Kecskemét környéki kirándulásunk során terveztük, hogy egy késői ebéd-vacsora elfogyasztására ide térünk be.Korábban egy üzleti ebéd alkalmából már voltam az étteremben, akkor is jó benyomásokkal távoztam. Természetesen most sem volt foglalásunk, de azt gondoltuk ekkora étteremnél ez nem jelent...

2020. január 25.
Ezen a helyen megvalósul a vendéglátás. A pincér kinyitja a vendég előtt az ajtót, érdeklődik hogy mit szeretnél? Gyors és pontos a kiszolgálás. Nagy adag ételek. Nagyon jó az ár-érték arány! Ajánlom minden arra járó éhes embernek!

2020. január 4.
A Kecskemét határában, a Békéscsaba felé vezető út mellett működő Fekete Gólyát már egyszer célba vettük. Akkor nem tudtak helyet adni, pedig nem kicsi a beltér. Tanultunk az esetből, a minap Kecskemét fele járva odatelefonáltunk, hogy lesz-e asztal. Mondták, hogy lesz. Szerencséjük volt, mert...