dr.kocsis étterem értékelései

Értékelései
23
49
46
82
0
0
33

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dr.kocsis értékeléseit!

Olvasd el dr.kocsis étterem értékeléseit!

dr.kocsis értékelései

családi születésnap -

István Tanya Vendéglő Budapest

2020. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 23.
Születésnapi ebédre kerestünk a környéken helyszínt. Tudtuk, hogy forgalmas helyről van szó, ezért előre foglaltunk. Az étterem hangulatos, remek fedett terasz szélesíti a helyet. A pincér pont eléggé volt szolgálatkész. Az ételek megrendeléséig előételként ajándék ropogós, friss vajkrémes bagettet szolgálnak fel.
Megosztom
2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 2.
Az asztalfoglaláshoz többször próbáltuk hívni, mire szerencsére visszahívtak. Hétvége révén, csak délután fél 3-ra tudtunk asztalt foglalni. Nyilván ebédidőben, aznapi foglalás esélytelen. Érkezésünkkor a nagy parkolóban már rengeteg autó állt, amiből arra lehetett következtetni, hogy közkedvelt hely. Csárda jellegű, jó értelemben hangulatos, falusi porta.
Megosztom
Ausztriába menet -

Tercia Kópháza Kópháza

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ausztriába utazva gyakran szállunk meg egy éjszakára Sopronban. A külvárosi panziótól alig pár kilométernyire, jól megközelíthető helyen található a főút mentén az étterem. Parkolni könnyű, annak ellenére, hogy szinte telt házas az étterem. Érkezésünkkor a pincér mutatott egy asztalt, és szinte rögtön fel is vette az italrendelést. Friss limonádét fogyasztottunk.
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 3.
Forgalmas, napsütéses tavaszi napon vacsoráztunk az étteremben. A panorámás teraszon az elhelyezés kitűnő volt. A pincér kedves, előzékeny és gyors. Az ételek ízletesek, ár-érték arányban megfelelő, a balatoni árakkal vetekszik. Sajnos, ha jól értesültem üzemeltető váltásra készülnek, ami remélhetőleg nem okoz majd minőségi romlást. Ajánlom másoknak is.
Megosztom
Háromhuta túra -

Barátok Étterem Háromhuta

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zemplén legszebb kő kilátópontjain tett túránkat Háromhután fejeztük be. A környék vendéglátó egységekben szegényes, de annál varázslatosabb a természeti környezet. Választási lehetőség híján érkeztünk a panzió elé, ahol a frissen sültek illata csábító volt. Betértünk hát, és nem is csalódtunk. Egyszerű környezetben, nem csak a szállóvendégeknek főznek.
Megosztom
Zempléni kaland -

Aranyhordó Étterem Pere

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 31.
Regéci tartózkodásunk alkalmával találtunk rá erre az eldugott étteremre. Regécre házhoz szállítást is vállalnak, de mi személyesen látogattunk ide. Éppen egy esküvő zajlott, de ennek ellenére udvariasan szolgáltak ki minket. A vendég seregtől függetlenül, külön helységben tudtunk vacsorázni. A kiszolgálás udvarias volt, a rendelt frissensültek igényünket kielégítette.
Megosztom
Túra a Bükk alján -

Vadvirág Étterem Bogács

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 28.
Egy Cserépfalun töltött, kellemes, kirándulós nap után hazafelé indulva tértünk be Bogácson ebbe az út menti étterembe. Már az ajtó kinyitásakor udvariasan fogadott a pincér, aki mindenben segítségünkre volt. Az étlap kínálata nem hagyományos. Két ízletes fogást választottunk, mindkettővel maximálisan meg voltunk elégedve. A tálalás kifogástalan, a felszolgálás udvarias.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 1.
Cserháti kirándulásunk során, a Tepke csúcsán figyeltünk fel az érdekes útjelző táblára: Bableves csárda. Igaz, hogy Mátraszőlős felé hagytuk el a hegyet, de úgy döntöttünk, hogy megkeressük ezt az Alsótoldi csárdát. Az erdő közepén lévő étterem a kéktúra vonalán található. Falusi, kellemes hangulat, kedves kiszolgálás.
Megosztom
Étterem a Pilisben -

Kopár Csárda Pilisvörösvár

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mint általában, most is túrázástól megfáradva tértünk be ebédelni. Az út mentén feltűnően hirdetett csárda felkeltette az érdeklődésünket. Hétköznap gyanánt kevesen voltunk, rajtunk kívül egy család étkezett. A belső miliő hangulatos. A terítés kifogástalan. A pincér kedves,készséges. Az étlap választéka széles.
Megosztom
2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Visegrádról hazafelé jövet kerestünk kisebb étkezésre alkalmas helyet. Mivel megelőzően már ért minket csalódás visegrádi étterem miatt, ezért úgy döntöttünk, hogy tovább megyünk, a Duna parton keresgélünk. A piros lámpánál várakozva lettünk figyelmesek az ernyők alatt falatozó vendégekre. A sarkon parkolni is sikerült, ezért betértünk.
Megosztom
5 oldalon / 46 találat


TérképX