Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cukrászdában ebédelni

Jakó Cukrászda és Étterem KecskemétJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét a térképen

2022. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. december 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy kicsit véletlenszerű volt... az elátkozott Leskowsky Hangszergyűjtemény bezárt egy fél órával korábban, mint kellett volna, pedig telefonon meg volt beszélve. Így, miután kidühöngtem magam a sok szélhámoson, rájöttem, hogy hopp, még nem is ettem, csak rohangászok itt a városban, versenyt futok az idővel. Lazítsunk és együnk végre... Az volt a terv, hogy a Vágódeszkában eszem, mert frissen odatelepültek a nyáron Ábrahámhegyre a strandra, és kíváncsi voltam rájuk, hogy milyenek az eredeti helyükön. De nem jutottam el odáig. A Jakó cukrászda oldalán nagy vörös betűkkel világított, hogy "étterem". Akkor most cukrászda vagy éterem? Vagy mindkettő? Együnk egy próbát! Bent úgy van megoldva, hogy egy darabig cukrászda, annak minden kellékével, sütik, kávék, és egy ponttól meg rendesen meg van terítve az asztal és onnantól élesbe evés. Ez a határ rugalmas, igény szerint változik. Tehát az étterem-felére ültem, egy fiútól rögtön kaptam étlapot, Marhaerőlevest kértem, azután roston sült szűzérme gombákkal halmozva, zöldsalátákkal típusjelű cuccot. Közben visszajött a lány, aki valahol kint volt valamerre, de ő volt a felszolgáló az én vidékemen. Ez a lány olyan szép volt, hogy elakadt a szavam... odajött, odahajolt, kérdezett valamit, az arcára néztem és a mondat felénél elfelejtettem, hogy mit akartam mondani, csak később jutott eszembe, hogy már nem is lélegzem... egyébként kedves volt, de egy kicsikét kimért, mesterkélt volt ez a kedvesség, nem őszinte tőről fakadt, azért talán nem ötös a kiszolgálás. Mert egyébként minden rendben volt, a leves is, a második is, az ára is, a végén ittam egy limonádét, na még az is rendben volt. Szóval, nem rendeltetésszerűen használtam a cukrászdát, de nem is bántam meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (9)
Jakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - Étel/italJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - Külső képJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - EgyébJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - EgyébJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - BelsőJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - BelsőJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - BelsőJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - Étel/italJakó Cukrászda és Étterem Kecskemét - Étel/ital

Jakó Cukrászda és Étterem további értékelései

2024.01.15egyedül
Kiváló
Életem legfinomabb cézarsalátáját hozták Köszőm több más ételt is kérni fogok!! Természetesen süteményt is.
2023.07.29családjával
Kecskemét belvárosában található a Jakó cukrászda, meglepő módon napi menüt és néhány ételt is kínálnak. Sokféle süremény volt a pultban, de a délutáni kánikulában inkább fagylaltot választottunk. A "normál" fagyi 1 gombóc 450, a mentes 600. Minőségi alapanyagból, kellemes fagyi volt.
2023.01.22barátokkal
Kifejezetten hangulatos az utcai kiülő rész, a belvárosban, és mégis egy kicsit elszigetelten. A sütemény - Sacher torta - finom volt, habár nem kiemelkedően. A fagyi sem volt rossz, habár többet vártam a látvány és a kínálat alapján. Az árak nem magasak. A tisztaság sem kifogásolható.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval