északi: lezártuk az évet - Kert Étterem Caffé & Grill Kecskemét

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Kert Étterem Caffé & Grill Kecskemét értékelése
3. helyezett a 110 kecskeméti étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 6 városban járt
20 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

lezártuk az évet

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 18.
Lezárult egy nagy projekt, és az év is végéhez közeledünk. Itt volt a szokásos, céges vacsoránk ideje. Ismét Kert és Grill lett a helyszín. Főnökünk annyira meg volt elégedve a hellyel, hogy pár családi, üzleti rendezvényét is itt tartotta.
Nem véletlenül. Csak jókat tudok mondani. Igen korrekt kiszolgálásban volt részünk. Beszédek után ételeink igen gyorsan érkeztek, italok már előtte-utána is. Pont 20 fő volt jelen, de egyedül én kértem levest. Külön kiemelném, hogy a bográcsban érkező, forró, bakonyi betyárleves ismét nem okozott csalódást. Hihetetlen finom volt. Sültes tálakból is szépen fogyasztottunk. Kiváló volt a hangulat, és majdnem hajnal egy volt, mikor távoztunk.
Nem tudom, hogyan alakul a jövő, de egy biztos. Ha Kecskeméten járok, be fogok ide térni enni, feltétlenül. Igazán jó szívvel ajánlom a helyet.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni északi felhasználót?    Igen

Cím
6000 Kecskemét
Kullai köz 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. március 10.
Az interneten böngészve jutottam el az étteremhez, és a honlapjuk áttanulmányozása után, azonnal a kipróbálandó helyek listájára került. Mivel nem helyi lakosok vagyunk,így csak az alkalomra kellett várni,ami két napja bekövetkezett. A párommal déltájban látogattuk meg az éttermet.A hely méretét...