Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jónak mondható hely a hosszú várakozás dacára

Tepsi Gastropub KecskemétTepsi Gastropub Kecskemét a térképen

2017. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. július 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem esküdnék meg rá, de ez gasztro-kocsma mintha a „Na és? bár” helyén működne a Kéttemplom közben, mely Kecskemétnek egyfajta gasztro-utcája, mint a Ráday vagy a Liszt Ferenc tér Budapesten.
Vonzóbb volt a vele szemben levő cseh söröző, de egyrészt volánnál ültem, másrészt a velem levő családtagjaim éhesek voltak és nem sörkorcsolyát akartak enni, hanem valami rendes főtt ételt. Úgyhogy bementünk a Tepsibe, amit egyébként a Tripadvisorról néztünk ki, tetszetősek voltak a fotói.
Kértünk, pontosabban a fiam kért forró fehércsokoládét, de nem kapott, nem volt, a második opciójával, a levendulás kombucha-teával sem tudtak szolgálni. Végül hibiszkuszos kombucha-teát ivott, finom volt és drága. 800 ft.
A felszolgálók udvariasak, de lassúak, az étlapért is nekem kellett lemenni, az italokat nagyon lassan kaptuk meg, az ételekre pedig háromnegyed órát (!) vártunk.
Kértünk pulled pork szendvicset (1590), ami jó volt, hamburgert (1390), aminek túlsütötték a húsát, de azért belefért a négy pontba, lepényt, ami kiváló volt, valójában ilyen címszó alatt adnak könnyed, jó állagú, elég vastag kenyérlángost, egy 700 forintos szelettel nagyjából jól lehet lakni. A Coleslaw salátában elég kemény volt a káposzta, otthon jobbat csinálok, a csirkeszárny nem volt rossz, de átütő sem s ugyanez mondható el a csípős szószról meg a krumpliról.
Ittunk még Kreinbacher bort (550 ft volt egy deci, juhfarkot kértünk), egy kecskeméti IPA sört (470 egy pohár) és egy limonádét (800 - ezt sokallottam).
Összességében nálam az élmény a hosszú várakozás és az apróbb hibák dacára belefért a 4 pontba.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
Tepsi Gastropub Kecskemét - BelsőTepsi Gastropub Kecskemét - BelsőTepsi Gastropub Kecskemét - BelsőTepsi Gastropub Kecskemét - Étlap/itallapTepsi Gastropub Kecskemét - Étlap/itallapTepsi Gastropub Kecskemét - Étel/italTepsi Gastropub Kecskemét - Étel/italTepsi Gastropub Kecskemét - Étlap/itallapTepsi Gastropub Kecskemét - Étel/italTepsi Gastropub Kecskemét - Étel/italTepsi Gastropub Kecskemét - Étel/italTepsi Gastropub Kecskemét - Étel/italTepsi Gastropub Kecskemét - Étel/ital

Tepsi Gastropub további értékelései

2018.06.25a párjával
Nagy várakozásokkal érkeztünk ide, mert előtte a hely oldalán jó kis képeket láttam az ételekről. Miután láttam, hogy a kedvencem, lasagne is kapható, egyértlemű volt a választás. Sajnos azonban miután leadtam a rendelést, jött vissza pár perc múlva a hölgy, hogy nincs lasagne. Jó néven vettem...
2018.01.15barátokkal
Tudatosan választottuk ezt a helyet, egy könnyű ebéd elfogyasztására. A kínálat nem mondható gazdagnak,sőt az étlapról kiválasztott lasagne-t, sem tudtuk megkóstolni. A kiszolgálással meg voltunk elégedve. Az étel kissé hideg volt, ezt megemlítettük a felszolgálónak, aki teljes értetlenséggel...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval