Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes hétvége

Hertelendy Ház KehidakustányHertelendy Ház Kehidakustány a térképen

Kiváló 2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 3.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tavaly szeptemberben jártunk itt. A kehidakustányi termálfürdőhöz tartozó Hertelendi házat választottuk, amit egyáltalán nem bántunk meg. A ház a fürdőtől kb. 150 méterre van, így a fürdéshez, étkezéshez sétálni kell. Ez az egyetlen hátrány/előny(?), hiszen így a szállásunk rendkívül csendes helyen volt, kitűnően lehetett pihenni.
Parkolni közvetlenül a ház előtt lehet, természetesen ingyen.
A szobák tiszták, kellemesek, az ágy kényelmes.
Nagyobb társaságoknak a házban hatalmas aula áll rendelkezésre kandallóval, fotelekkel. Tetszett, hogy az itt kialakított konyharészen vízforraló, cukor, tea folyamatosan be volt készítve,amiből bárki korlátlanul fogyaszthatott. A Hertelendi házban is van szauna jakuzzival, ha valaki nem akar átmenni a fürdőbe. Mi ezt a lehetőséget nem használtuk ki, mert inkább átsétáltunk.
A foglaláshoz járt egy korlátlan fürdőbelépő, mely mindhárom napra és minden szolgáltatásra érvényes volt (gyógyfürdő, élményfürdő, szaunavilág). Külön tetszett, hogy korai érkezéskor már átadják a belépéshez az órákat, és a távozás napján - a kijelentkezés után - estig használható a fürdő, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy három (vagy több) teljes napot lehet fürdéssel tölteni :-)
Az étkezések a 4*-os szállodához tartozó étteremben voltak, így sétálni kellett, de ez maximum esős időben vagy télen lehet kellemetlen. Nekünk fantasztikus időnk volt.
Az ételek minősége, és a figyelmes személyzet nagyon kellemessé tették az étkezéseket. Az ételek változatosak és finomak voltak.
Úgy gondolom, hogy olyan helyen jártunk, amit bárkinek szívesen ajánlanék. Nayon jól éreztük magunkat!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hertelendy Ház további értékelései

2023.01.15a párjával
Kiváló
Januárban 6 napot töltöttünk a Hertelendy Házban, ahol már többször jártunk a hotelban. A szállás csendes, nyugodt. A szállással, a fürdővel és az ellátással maximálisan elégedettek vagyunk. A személyzet udvarias és segítőkész. Idén a szállodában ünnepeltem a születésnapomat, A vacsora végén...
2017.08.21a párjával
Nem tették egyértelművé hol kell bejelentkezni a szállásra, de viszonylag hamar sikerült bejelentkezni. A recepciós hölgy nagyon készséges és kedves volt. Az előtér nagyon profi kialakítású volt a házban. A szoba tiszta, modern és tágas ággyal várt minket. A ház wellness szolgáltatása is...
2017.08.09gyerekekkel
Kiváló
15 hónapos kislányunk első nyaralása volt, hatalmas élmény volt Neki is, és természetesen nekünk is! Az ételek mind reggeli, mind vacsora tekintetében is nagyon finomak voltak, bőségesek. Mindenkinek volt a fogára való! Most voltunk itt először, de nem utoljára!! Mindent nagyon köszönünk!!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Barbara Apartmanház Kehidakustány - Családi ajánlat a márciusi ünnepekben
Családi ajánlat a márciusi ünnepekben
2024.04.07-ig
Barbara Apartmanház Kehidakustány
48.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval