Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rosszul sikerült nyaralás Kehidakustányban

Kehida Termál Hotel KehidakustányKehida Termál Hotel Kehidakustány a térképen

Gyenge 2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mivel idén még nem voltunk szabin, párommal mindketten nagyon vártuk a nyaralást.
Már a szoba átvételekor láttuk, hogy nem a megszokott 4*-os színvonal fogad minket. A fürdőszoba sajnos egy kollégiumi fürdőszobát juttatott eszünkbe.Nem működő szappantartó, felújításra szoruló csempézés, agyonhasznált csapok.Sok bekészített törölköző volt, ám sajnos az összes agyonmosott.Hiába tiszták voltak,ha egyszer beletörlöd a kezed, már büdösek voltak.
Az étkezés átlagon aluli volt.Hiába a svédasztal,volt olyan nap, hogy nehezen tudtunk választani a levesek és főételek közül.A szeletelt sütemények minden nap ugyanazok voltak,és mivel nem voltak hűtött helyen, ezért nehézkes volt a krémtől dagadó fogókanállal levenni a tálcáról 1-et is.Minden este volt fagylalt,ami szerencsére jól jött gyerekeknek és felnőtteknek is a nagy melegben.Mivel bababarát hely, mindig volt gyerekmenü is.A pincérek munkája sem volt kifogástalan,volt hogy egyáltalán nem vagy csak nagyon lassan vitték el az asztaltól a koszos tányérokat.
A reggeli átlagosnak mondható,a péksütemények frissek,mindig volt friss rántotta,virsli.A reggeli édessütemény választék nagyon gyér volt.
A strand csak gyerekeseknek élmény, mivel a hotellel egybe van építve. Nincsenek olyan medencék, amelyeket csak hotelvendégek vehetnek igénybe.Szinte mindig teltház van, (főleg rossz idő esetén), egész napos zsivajjal. Hiába a kinti és benti fedett rész, minden medence tele van napközben.Pároknak a strand csak nyitás előtt vagy zárás után élvezhető.
Voltunk több 4*-os szállodában is, van összehasonlítási alapunk, ez volt a legrosszabb hely mind közül.Pároknak ezért nem ajánlom, mert nem lesz nyugodt nyaralásuk.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Kehida Termál Hotel további értékelései

2024.04.18a párjával
Kiváló
Kehidán nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és a fürdő is kellemes nyugodt pihenést biztosított.Az éttermi kiszolgálás ,ételek jó minősége szuper.A személyzet segítő készsége rendelkezésre áll, mindig segítettek. A környezet tiszta , rendes és karba tartott. Szép emlék és szívesen gondolunk...
2024.03.17a párjával
Kiváló
Nagyon szép hely,aránylag elég gyorsan le lehet érni,mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon kényelmes szoba,felszereltség tökéletes ellátás is minden igényt kielégít
2023.08.22a párjával
Kiváló
Köszönjük szépen csodálatos hétvégét töltöttünk nálatok Ételek ízletes Szálloda elhelyezése szuper
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Barbara Apartmanház Kehidakustány - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2025.04.15-ig
Barbara Apartmanház Kehidakustány
16.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval