Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyetértek: prima konyha, csapnivaló, szervezetlen felszolgálókkal..

Jóbarát Vendéglő KeszthelyJóbarát Vendéglő Keszthely a térképen

Gyenge 2016. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. július 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kellemes látvány, nagy árnyas terasszal, ahová azonnal le is ültünk.. DE MINEK? negyed óra elteltével bementünk magunknak étlapért.. Újabb negyed óra múlva bementem, hogy megkérdezzem lehet e rendelni, mikor közöltea hölgy, hogy teraszon nem szolgálnak ki.. Ez ki volt írva az étterem ajtajára, ami befelé volt nyitva, tehát kívülről nem látszik!!! Bementünk, újabb negyed óra, míg egy fiatal fiú megkérdezte mit iszunk. Le is adta a rendelést, ki is rakták neki a pultra, de ő az asztalokat pucolta szép kényelmes, és már belemelegedett az üdítő a pohárban, mire kihozta, eközben egy másik pincér vette fel a rendelést.. Az ételre így összesen két órát vártunk.. Ami tökéletes volt, de ilyenkor már?!?!? Semminek nem tudtam örülni!
Összegezve: tökéletes helyi adottság, tökéletes szakácsokkal. A pincérek szervezetlensége ezt teljesen agyoncsapja! 4 pincérnek egy jól megszervezett, elosztott asztalokkal egy ekkora éttermet bőven tökéletesen kellene kiszolgálni!
Milyennek találod ezt az értékelést?

Jóbarát Vendéglő további értékelései

2024.02.25gyerekekkel
Szörnyű
Négy személyes társasággal mentünk. Borzalmas az étel. Locsog a zsírban. Az ízeket nem lehet érezni az avas olaj íztől. Cinikus a személyzet. Olyan érzése van az embernek mintha nehezükre esne a vendégek kiszolgálása. Nagyon rosszul éreztük magunkat, bár sok időt nem töltöttünk itt, mert az...
2023.07.23a párjával
Gyenge
Az értékelések és a megkérdezett helybéliek ajánlása alapján választottuk a vendéglőt. Az álltalam választott szarvaspörkölt úszott a még félnyers hagymdarabokban,a hús finom és jó állagú volt. A párom édes urgonyája félnyers volt , a csőben sült camemert sajttal semillyen konyhai művelet nem...
2023.03.12a párjával
Kiváló
Kétnap egymásután ugyanitt ebédeltünk! Gratulálok a Séfnek és mindenkinek aki itt dolgozik! Ha erre járunk, akkor ismét befogunk menni. Köszönöm a munkájukat, tökéletes, JÓBARÁTI!!!
Népszerű szállások a környéken
Nussbaum Panzió Keszthely - Napi árak teljes előrefizetéssel
Napi árak teljes előrefizetéssel
2024.09.01-ig
Nussbaum Panzió Keszthely
19.800 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
66.092 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval