Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak ha szereted a szocreált

Hunguest Hotel Helikon KeszthelyHunguest Hotel Helikon Keszthely a térképen

Gyenge 2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Augusztusi pár napos nyaralást szerveztem erre a helyre. A cél pár nap balatoni all-inclusive happening lett volna. Nem nehéz megtalálni a szállodát, mivel egy böszöm nagy fehér épület közvetlenül a part mellett. A parkoló zártnak mondott, sorompóval ellátott, bár leeresztve azt nem láttam. Dugig volt, helyet találni szinte lehetetlen, csak többszöri körbefurikázás után lehetett, ketten is megpróbáltuk lecsapni az épp eltávozó vendég placcára. Persze jó borsos árat kértek ezért is. Javaslatként mondjuk két éjszaka feletti foglalás esetén lehetne ingyenes is.
A recepció és a szoba elfoglalása rendben volt, gördülékenyen ment. A szobánk ellenben maga volt a förmedvény. Egy kis lyuk az egyik emelet sarkában. Pótágyat kértünk, ami egy száz éves nyikorgó valami volt. A szoba előtt várt minket az ágybetét, még be sem voltak képesek vinni azt. Komolyan féltem a higiénia hiányától. A szobát elfoglalta egy rosszul elhelyezett kényelmetlen franciaágy, ami mellett elmenni nem lehetett. Az ablakot így nem lehetett megközelíteni, pláne hogy előtte volt két szocreál szék és egy dohányzóasztal egy kis dobogón (emelvényen), mellette egy használhatatlan régi típusú tévé. Nem tudtam eldönteni, ez dísz, vagy tényleg használni kellene. Légkondi nem volt, aki mondjuk all-inclusive-ra fizet be, ennyi járjon már magától is. A szobából kimenve az épületben szintén csalódás ért. Mintha 30 évet visszamentünk volna az időben. Süppedős kopott padlószőnyegek, vékony folyosók, balatoni retró képek a falakon. A műmárvány lapos földszinti tér kopottas, elhasznált. A lift kicsi és használhatatlan, mert mindenki azzal akar járni.
Az all-inclusive nekem óriási csalódás volt. Napközben Lidl és Aldi saját-italtermékek, amiben még a víz is művi volt. A limonádé túlcukros, a kávé egy lötty. Az ételek a szokásos pizza szeletek gyenge alapanyagokkal, mirelit péksütemények, a főtt kukorica mezőgazdasági termény lehetett. Igénytelenség áradt az egészből. És mindenhol meleg, légkondi pedig sehol... A reggeli és a vacsora ellenben jó volt, széles választék, jó minőséggel a három csillag ellenére. Ezt annak lehet betudni, hogy rengeteg ember választja szállásként.
A magánstrand füve kopott, szinte a földön ültünk, helyet találni alig lehetett. A kiegészítő szolgáltatásokat (kenu, vizibicikli, kajak, biliárd) igénybe venni lehetetlen volt.
Összességében véve alig vártuk, hogy vége legyen, az egyik legrosszabb választásom volt az évek alatt. Csak akkor ajánlom bárkinek is, ha szereti a füllesztő meleget, a sok embert és a szocreál hangulatot.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hunguest Hotel Helikon további értékelései

2019.02.22a párjával
Kiváló
Nagyon szép hotel, kedves és segítőkész személyzet.Nagyon finom ételekkel. Továbbá tetszett az is hogy megmaradt a régmúlt hangulata,olyan kicsit mintha visszautaztunk volna pár évtizedet az időben.Igaz mi tavasszal jártunk ott, de még így is nagyon élveztük.Sok látnivaló van a környéken...
2018.02.06a párjával
3 éjszakát töltöttünk a szállodában, félpanziós ellátással. Érkezésünkkor a bejelentkezésnél kicsit, komor hangulatban fogadott a recepciós, de nem volt lekezelő vagy bántó, talán csak fáradt. A szoba elég puritán, a fal egy részét az átkosból megmaradt bádog vagy műanyag lapok fedik. Elég fura...
2017.11.05gyerekekkel
Szép napsütéses november elején voltunk a Hotel Helikonban.A gyerekek számára tartalmas napi programok voltak a hajszobrászattól a gyöngyfűzésig rengeteg kreativ dologgal.A pozítiv élményekre viszont negativan hatott,hogy nagyon hideg volt a helyiség ahol a gyerekeket foglalkoztatták.Ennek...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Monarchia Vendégház Keszthely - Legjobb ár önellátással
Legjobb ár önellátással
2025.05.01-ig
Monarchia Vendégház Keszthely
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval