Mokika: Kipróbáltunk valami újat - Petőfi Korzó Kávéház Kiskőrös

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Petőfi Korzó Kávéház Kiskőrös értékelése
1. helyezett a 14 kiskőrösi étterem közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 19 városban járt
27 étteremértékelés 97 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Kipróbáltunk valami újat

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. október 1. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kiskőrös főterének megújítása kapcsán alakították ki a Petőfi korzó kávéházat. Az épületben korábban is volt már pl. cukrászda is,remélem,a korzó kávéház hosszabb életű lesz! A hangulatossá varázsolt főtérben is gyönyörködhetünk a kávézó teraszának kényelmes ülőhelyeiből,de bent is békebeli nyugalom fogad. A felszolgáló kedves,mosolygós,többször is odajön,érdeklődik,mennyire vagyunk elégedettek,esetleg ajánlhat-e még valamit,stb. Megkóstoltunk 1-1 pohárkrémet,illetve egy süteményt,mindegyiknek kifogástalan volt az íze,a somlói galuskában lévő piskóta,légies volt,szerintem teljesen friss,kiragyogott a desszertből. Széles a kínálat,alkoholos és alkoholmentes koktélok,kávé- és teakülönlegességek várnak még arra,hogy felfedezzük őket,mert tervezünk is további látogatásokat,hiszen több mindent örömmel megkóstolnánk még a kínálatból.Tehát ez az a hely,ahova biztosan visszatérünk,kívánom,hogy még sokáig meglegyen,városunkban ez a kis ékszerdoboz,a személyzet kedvessége,mosolygóssága pedig ne kopjon az idők folyamán!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Mokika felhasználót?    Igen

Cím
6200 Kiskôrös
Petőfi tér 6.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. január 31.
Ha Kiskőrösön járunk, akkor mindig betérünk a Petőfi Korzó Kávézóba meginni egy finom kávét. Nálunk ez rituálé szinte. Nagyon tetszik a hely hangulata, mind bent, mind a terasz varázsa. Ide bármikor szívesen betérünk. Szívből ajánlom bárkinek.