Mokika: Egy tuti hely a szomszédban! - Bor-Vendégház Kiskőrös

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Bor-Vendégház Kiskőrös értékelése
4. helyezett a 7 kiskőrösi szállás közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 19 városban járt
27 étteremértékelés 98 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Egy tuti hely a szomszédban!

2017. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy nagyon közel lakom a helyhez,ezért már az építkezést érdeklődve figyeltem... Aztán valahogy mindig úgy alakult,hogy soha nem néztem be... Aztán az idén márciusban a barátaim elhívtak ide egy nőnapi buliba,ami nagyon jól sikerült,remek vacsorával,kellemes élőzenével...Az ételek finomak voltak,a hangulat is remek volt!
Ezután a tulajdonosok kedves gesztusának köszönhetően megtarthattuk az év végi,sőt a nyolc év végi osztály-családi napunkat is bérleti díj nélkül - amit ezúton is még 1x nagyon köszönünk nekik! A gyerekek is remekül érezték magukat,hiszen nagy a terület,lehetett játszani,focizni,a felnőttek pedig az árnyat adó tetős kiülősben pihenhettek!
Ekkor már tudtam,hogy a lányom ballagását is náluk szeretnénk megtartani júniusban. A teremben ízlésesen megterítettek,a megfelelő számú személyzet pedig jó ütemben,kedvesen,barátságosan szolgálta fel az ebéd minden egyes fogását! Kiváló borokat tartanak,szóval a ballagási ebéden is jó volt a hangulat és minden igényt kielégítő a Vendégház hozzáállása és személyzete! Távol lakó rokonaimnak még 2 db két ágyas szobát is foglaltam,ahol remek körülmények között pihenhettek másnap reggelig,megfelelő ár-érték arányban! Szóval igazán örülök a "szomszédaimnak",ezúton is sok sikert kívánok nekik a továbbiakhoz! A helyet pedig szívből ajánlom mindenkinek,aki akár családi rendezvényt,akár kisebb létszámú esküvőt,bármit szeretne kellemes körülmények között megtartani!

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Fényképek:
Egy tuti hely a szomszédban!  - Bor-Vendégház Kiskőrös
Egy tuti hely a szomszédban!  - Bor-Vendégház Kiskőrös
Egy tuti hely a szomszédban!  - Bor-Vendégház Kiskőrös
Egy tuti hely a szomszédban!  - Bor-Vendégház Kiskőrös

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Mokika felhasználót?    Igen

Cím
6200 Kiskôrös
Külterület 0425/12 hrsz.