Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Hotel Imperial Gyógyszálló és Gyógyfürdő KiskőrösHotel Imperial Gyógyszálló és Gyógyfürdő Kiskőrös a térképen

Szörnyű 2022. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hotel Imperial gyógyszálló!
Szoba retró 80-as évek, mérete megfelelő. A hűtőszekrény 2 nap után kezd hűteni, a klíma működik , de inkább fűt mint hűt, az ágy nyikorog, a fésülködő asztali tükör koszos, foltos. A fürdőszoba mosdó csap nehezen jár, nyikorog, a mosdókagylóban nem folyik le a víz, a wc ülőke több helyen repedt s még véletlenül sem liftes, csak kb. nyolcadik öblítésre ürít rendesen! A világítás villog. A környékbeli kutyák egész éjjel ugatnak. A falak papírból vannak, minden áthallatszik, a beszéd és még a szomszéd horkolása is!
A TV jó új!
Mitől gyógyszálló? Gyógyszolgáltatás és a wellness évek óta nem üzemel !
A szomszédos fürdőbe órával lehet belépni! A gyógyvíz állaga, színe és szaga is olyan mintha disznótrágyát kevertek volna csapvízzel.

A szállóban reggelizni lehet és ebédelni is, de a vacsora a partner étteremben van! Viszont az csak a recepciónál derült ki mikor térképet is kaptunk hozzá hogy 1.5-km re van!
Ez félretájékoztatás! Előzetesen sehol nincs feltüntetve!

A partner étterem a Kurta étterem ahol menű van! Mindennap ugyanaz! Két féle leves, gyümölcs és csontleves, valamint pacalpörkölt és marhapörkölt és natúr és rántott csirke és sertés szelet! Semmi más! Sem savanyú, sem desszert csak ha kér hozzá valaki és külön fizetős!
Az étteremben mondani kell hogy a Hotelből jöttünk és egyből másod osztályú vendégek leszünk!
Az étlapról választó vendégekkel elletétben nekünk ócska régi lemez evőeszközöket hoznak és a vendégnek járó tisztelet legcsekélyebb jele sem fedezhető fel!
Az étel rettenetes! A leves fel van vizezve, ízetlen, a pörkölt és galuska ehetetlenül sós! A pacalba egy marék disznó köröm csont volt és méreg erős!
Senkinek sem ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Szörnyű

Hotel Imperial Gyógyszálló és Gyógyfürdő további értékelései

2023.08.28a párjával
Kiváló
A szálló igaz kicsit retró,de tiszta. A szobák mérete jó és kényelmes. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek elfogadhatóak,de sajnos volt az étteremben negatív élményünk is. Speciális étkezést kértem, zsírszegény -,fűszerszegény. Natúr csirkemellet kaptam utolsó este is,ami olyan volt,...
2022.06.13a párjával
Férjemmel utaztunk ketten, ezelőtt nem jártunk a hotelben és a Rónaszéki fürdőben. A szoba kellemes volt, sajnos félpanzióra nem volt lehetőség így csak reggeli volt a csomagunkban. A reggeli nem 4 csillagos szint, de azt hiszem senki sem maradt éhen, és a személyzet nagyon kedves volt. A...
2020.08.18a párjával
Átlagos
Tetszett: A személyzet udvarias volt és segítőkész. A tisztaság is rendben volt. A reggeli átlagos színvonalú: olcsó felvágottak, sajtok, gépi kávé, de nagyon finom croissant és péksütemény. Lehetett válogatni a sós és édes ételekből és igazán jól is lakhatott, aki akart. Kellemes, szép a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Geréby Kúria Lajosmizse - Napi árak
Napi árak
2025.07.31-ig
Geréby Kúria Lajosmizse
32.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval