Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Ez tuti nem menza!

Öreg Morgó Étterem Kismaros

Kiváló 2019. májusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2019. július 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Idén új helyet próbáltunk ki az erdei iskolánkhoz. Kismaroson a Kismagost. Részben önellátásra vállalkoztunk: reggelit magunk vittünk egy hétre és a másik két étkezésnél a tálalást, szervírozást és a mosogatást csinálta az osztály minden tagja velünk karöltve, beosztás szerint.
Mint már egy másik értékelésnél írtam, a tábori körülmények kialakításának sarkalatos pontja, az étkezés megszervezése. A tavaszi szünetben leutaztunk és megnéztük családommal az erdei iskolát. Ha már itt jártunk, akkor a kiválasztott éttermet is megnéztük, egyeztettünk és gondoltuk megkóstoljuk a főztjüket. Az Öreg Morgó, akkor nyitott. Sikerült is a tulajdonossal beszélni, de az ünnepek után csak pizzát ehettünk volna, ám mi annál tartalmasabbra vágytunk.
Ilyen előzmények után az erdei suli első napjának végén vártuk a vacsorát. Az egész napi túrázás után, amit az otthonról hozott hideg szendvicsek ízesítettek csak meg, kiéhezve vártuk a meleg vacsorára hívó telefonhívást. Merthogy az ételt, mintha csak pizzát rendeltünk volna, futárral (autóval) minden nap kiszállították nekünk. (Ez az egyetlen étterem a környéken, aki ilyet elvállal.) Az étel forró volt, ízletes és elég 25 gyereknek és 2 felnőttnek. Persze mondhatnánk, hogy aki éhes bármit megeszik és finomnak tart. De az egy hét alatt, a gyerekek minden kedvence felvonult az asztalokon: bolognai spagetti, rántott hús vagy sajt sült krumplival, sült csirkecomb zöldség körettel, zöldborsó főzelék, rizses hús … Nem volt mit a moslékba önteni, mert minden nap minden elfogyott, aki akart még repetázhatott is egy kicsit. Minden elismerésünk az étterem vezetésének, szakácsainak és minden munkatársának, mert bár suliban voltunk, az étkezésünk nem volt menzás. Köszönjük!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Öreg Morgó Étterem további értékelései

2020.08.16családjával
Szörnyű
Ma jártunk az étteremben.( 2020 08.16.) Az italokra több mint 10 percet vártunk. Az ételre közel 1 órát. A csirke kicsit túl volt sütve, konkrétan száraz volt. A krumpli forró a húsok hidegek. Legalább 4-szer kértük a számlát, én mondtam, induljunk el, akkor talán utánunk jönnek. Végül a főnök,...
2019.01.23a párjával
Kiváló
Késő ősszel jártunk az étteremben, de nagyon jó idő volt, igy a kinti részben foglaltunk helyet. A pincér azonnal érkezett, kedves és udvarias volt. Rendeltünk levest is amit nem bántam meg, mert életem legjobb fokhagyma levesét kaptam! A tálra sem kellett sokat várni, bőséges és finom volt....
2018.07.22barátokkal
Kiváló
Évek óta szemezgettünk már a hellyel,most spontán eljöttünk vacsorázni. Nem csalódtunk benne ,bár az adag lehetett volna kicsit nagyobb. A kiszolgálás, a hangulat és a hely pont megfelel az igényeknek. A kv mellé automatikusan hozzák az édesítőszert, ami nem sok helyen divat.