Bagatel étterem értékelései

Értékelései
7
17
20
9
0
0
56

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagatel értékeléseit!

Olvasd el Bagatel étterem értékeléseit!

Bagatel értékelései

Ilyen lehetett a Tabán -

Tabáni Gösser Étterem Budapest

2020. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 21.
Egy március eleji napon úgy döntöttük, hogy kihasználva a gyönyörű kirándulóidőt, elmegyünk sétálni a Normafához. Hatalmasat túráztunk, jól elfáradtunk és bizony igen megéheztünk. Előrelátóan előző nap foglaltunk asztalt, csakhogy az egy órával későbbre szólt. Sebaj, nekiindultunk, hátha szerencsénk lesz. És lett.
Megosztom
Nem csak pusztán sör és virsli -

Beer & Wurst Debrecen

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 2.
A 2019-es év elbúcsúztatására Debrecen városát szemeltük ki, a Hotel Aranybikában. Kora este érkeztünk, farkas éhesen. ám a szálloda étterme nem üzemelt. A recepción egy közeli helyet ajánlottak, ami nem rég nyitott. Lepakoltunk a szobáinkban és rögtön nekiindultunk. Az első kanyar után, máris megtaláltuk a pincehelyiségbe vezető bejáratot.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Minden nyáron rokonlátogatásra megyünk a „sógorokhoz”. Feleségem unokanővére szeretettel fogad minket, süt-főz. Váltogatja a magyar és az osztrák ízeket. Kedvencem a hússal töltött gombóc, párolt káposztával és valamilyen szósszal. Mindig grillezünk vagy ellátogatunk Németországba a határ mellé egy sült csirkéshez és nagy tételben fogy e pár nap alatt a bajor kolbász minden formában.
Megosztom
Etyeken eme helyre el kell menned s ENNED! -

Dvorák Vendégudvar Etyek

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
Az idei október utolsó „nyári” napját egy kirándulással koronáztuk meg. Felcsút volt a cél, ahol megnéztük a helyi nevezetességeket, kisvasutaztunk, barangoltunk az erdőben és az arborétumban. Nem készültünk piknikkel, gondolván: majd eszünk valahol. Ám a Pancho Aréna „árnyékában” étkezni nem tudtunk. Hely sem igen volt és az is zárva.
Megosztom
R2-D2 és 3TPO kedvenc kávézója -

Enjoy Budapest Café Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 29.
Előjáróban csak annyit, hogy ezt az élményt mindenkinek ki kell próbálni legalább egyszer! Lehet, hogy „az oroszok már a spájzban vannak”, de a robotok még a kanyarban sem. A Terminátor című filmekben felfestett jövőkép, ahol a gépemberek átveszik a Föld irányítását nem a budapesti Práter utcában található kávézóból fog indulni az tuti.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 18.
Mi azok csoportjához tartozunk, akik az étlapon először a jobb oldali sávot futják át szemükkel. Vigyázva vagyonkánkra választunk ételt és italt. … De itt nincs étlap! Nincs jobb oldali oszlop! Időkorlát van és egy összeg. Cserébe rengeteg étel. Öten vagyunk testvérek. Amire szükségük volt, szerény keretek között megkaptuk.
Megosztom
Halászlevet csak itt. -

Véndió Étterem Baja

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 17.
„A stewardess az utashoz: - Üdítőt? Utas: - Miből lehet választani? Stewardess: - Igen vagy nem. ”
Star Wars vagy Startrek? Marvel vagy DC? Coca vagy Pepsi? Ha már két dolog között lehet dönteni, mindkettőnek lesznek támogatói és ellenzői. (Na meg persze a középen vállukat vonogatók, hogy nekik mindegy. )
Szegedi vagy bajai az igazi halászlé?
Megosztom
2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 12.
Hét éves koromban költöztünk Pestszentlőrincre. Azóta ugyan már máshol van a családi fészkünk, de a munkám miatt még mindig a XVIII. kerülethez kötődöm. Sok minden változott az elmúlt 36 év alatt. A mostanság nemzeti ünnepünkön, nosztalgiából zötyögő tujákat felváltotta a Hannoveri villamos. Elköltözött a piac, átalakult/átépült a három mozi is.
Megosztom
Családi ebéd a Duna parti teraszon. -

Barna Party Kisvendéglő Verőce

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Érdekes, vannak a világon olyan helyek, hová az ember gyermeke sokáig nem utazik el, vagy nem jut el. Aztán azon kapja magát, hogy azt veszi észre, már megint itt jártam. Ilyen számomra a Dunakanyar környéke: Visegrád, Nagymaros, Kismaros, Zebegény, Verőce. Ez utóbbi három helyen az elmúlt hónapokban többször is jártunk.
Megosztom
Ez tuti nem menza! -

Öreg Morgó Étterem Kismaros

2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. július 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén új helyet próbáltunk ki az erdei iskolánkhoz. Kismaroson a Kismagost. Részben önellátásra vállalkoztunk: reggelit magunk vittünk egy hétre és a másik két étkezésnél a tálalást, szervírozást és a mosogatást csinálta az osztály minden tagja velünk karöltve, beosztás szerint. Mint már egy másik értékelésnél írtam, a tábori körülmények kialakításának sarkalatos pontja, az étkezés megszervezése.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX