Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lehet, hogy megnézzük újra.

Nosztalgia Étterem KistarcsaNosztalgia Étterem Kistarcsa a térképen

Átlagos 2015. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. december 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy időben szinte törzshelyünk volt a Nosztalgia, most már úgy egy éve nem voltunk.

A hely specialitása a lávaköves sütögetés. Kap a vendég egy tálat a közepén egy forró lávakővel, sült krumpli körettel, mártogatós szószokkal körben, mellé a kiválasztott bepácolt húst, aztán sütögetheti magadnak a lávakövön a húsokat. Nekem mindig kihűlt a kő, mielőtt az ízlésem szerint meg tudtam sütni rendesen a húst, úgyhogy nem sokat próbálkoztam vele.

Ez korábban nagy durranás volt, de ma már mindenki kaphat elektromos lávaköves asztali grillt is, és sütögetheti otthon is ugyanezt, ugyanígy.

Ezen kívül nagyon szerettük a leveseket, különösen a kis fazékban kitálalt orjalevest. Ebből elég egyet rendelni, két embernek bőven elég. Az étterem egyébként a jellegzetes magyaros/házias vonalat képviseli, fine dining rajongóknak nem fog bejönni...:)

Mi egy időben nagyon szerettük, azonban néhány kellemetlen apróság és néhány közeli, ugyancsak nagyon jó étterem miatt eléggé elszoktunk.

Volt, hogy a feleségemnek háromszori kérés ellenére sem hozták ki a főételéhez a megrendelt salátát, viszont a számlához hozzáírták, és amikor szóltam, a pincér még vágta a pofát.

Általánosságban is megfigyelhető volt, hogy amikor a tulaj bent volt, mindenki kedves volt, pörgött az étterem, amikor pedig nem, háááát, hogy is mondjam, nem annyira.

Aztán volt olyan eset is, hogy mert mire hazaértünk, mindkettőnkre rájött a cifraf*sás (már bocs), valószínűleg a húsleves nem lehetett a legfrissebb, ugyanis csak az volt, amiből mind a ketten ettünk.

De volt olyan is, hogy vettünk egy rohadt drága házi hamburgert, és a hamburgerben találtunk pár szenes "kozma" darabot. Nem maga a mi hamburger húsunk kapott oda, hanem gondolom előtte sütöttek valamit a sütőlapon, aminek pár darabkája már teljesen elszenesedett, aztán ezt csesztek letisztítani, hanem belepakolták az elszenesedett sz*rt a hamburgerbe.

Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy a mai napig is, ha elmegyünk arra ebédidőben, az út mindkét oldalán hosszan parkolnak az autók, így lehet, hogy csak a mi fene kényes ízlésünkkel és gyomrunkkal volt a baj...:)) Ezért is írtam, lehet, hogy megnézzük újra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Nosztalgia Étterem további értékelései

2023.11.02családjával
Gyenge
Többször jártunk már az étteremben, de ilyen gyenge minőségű "Cigánypecsenyét" sületlen tarjából, fokhagyma nélkül, fővetlen petrezselymes burgonyával, még sosem kaptunk. A számlán olyan üveg bort számoltak fel, amit mi nem fogyasztottunk. Ott nem szóltam, de lehet, hogy jobb lett volna...
2023.10.19barátokkal
A kistarcsai Nosztalgia étterem több, mint két évtizedes sikeres működésre tekinthet vissza. A beltér hangulatos, igényes. Étlapja a hagyományos magyar konyha gazdag választékát kínálja, olyannyira, hogy nem volt könnyű választani. A halászlé sűrűbb az optimálisnál, lehetne pirosabb is, de...
2022.05.10egyedül
Gödöllő irányából Budapest felé már rutinosan kinéztem, hogy hol is fogok enni. Voltam már párszor erre, de sokszor lett belőle szerencsétlenkedés, jobbra-balra bámulás, keresgélés, közben meg ledudálnak agresszív polgártársak az útról, még olyan is volt, hogy nagyobb helyen kiszálltam, le és fel...
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval