Ami nem tetszett: mi nem kértünk akadálymentes szobát, azt kaptunk, erkély nélkül. Az ablakunk alatt egész éjszaka többen dohányoztak, holott nem volt kijelölt hely. Minden este a vacsoránál (háromszor) ugyanaz a sütemény volt! Ami tetszett: szuper a medencetér, a kinti medencék is. udvarias kiszolgálás.
A szoba rendbe, megfelelő nagyságú, fürdőszoba kialakítás jó, tisztaság rendbe Sajnos mikor egy szállodát minősít az ember, hozzá tartozik annak konyhája, étkezője és a kiszolgálás, már ha lenne. Az ételek hidegek voltak a hiányzó leveses tál pótlása lassú és nehézkes, és mint egy kegy gyakorlás kihoz 8-10 tányért mintha ezzel be is fejeződött volna a napi tevékenység.
Sajnálatos módon a felszolgálók ismeretanyagából hiányzik a vendég központúság. A használt tányérokat poharakat menet közbe nem viszik el az ital felszolgálás hiányos meg se kérdezik kérnek e valamit a vacsorához, mind a mellet hogy a szemkontaktus felvétele megtörtént. Hiába a nagy, szép rendezett szobák, a kedves recepciós, ha konyha egy ivó színvonalát üti meg. A felszolgálók képzésével, cseréjével, és a konyhai szolgáltatás színvonalának emelésével egy nagyon barátságos és ajánlható szálloda lehetne Remélem sikerül elérni a célt
Jó adottságú szálloda, azonban szobák bútorai megfelelők voltak. A vendégek részére kedvezőnek tekinthető, hogy kisállatot is lehet vinni. Ezt úgy kell végrehajtani hogy ezek a szobák kijelölésre kerüljenek. Átlagos vendég részére ne kerülhessen kiadásra. Minden más dologban kedvezőek voltak a tapasztalataink.
A szálloda kellemes, szép, a fürdőbe átjárás nagyon jó. A vacsora közepes kínálatú, de finom, bár javítani kellene a melegentartón mert - talán a fedő hiányzott róla - a köret szinte hideg volt. A reggelihez jól esett volna bővebb kínálat, nem csak egyfajta kenyér. A személyzet viszont nagyon udvarias volt.
A fürdő is kifogástalan lett volna, sajnos a legnagyobb medence vize túl meleg volt zárt térben, nem lehetett 10 percnél tovább bírni. Szerencsére nem volt zsúfoltság még vasárnap sem. A kövezeten egy csúszásgátló szőnyeg nem ártana. A kommunikáción lehetne tökéletesíteni, mert foglalás után hosszú ideig nem adták meg a számlaszámot és nevet, ha már előleg befizetését kérnek. Végül nekem kellett utána nyomoznom.
Erzsébet programban utaztunk. Mint már sokadszor, most is úgy éreztem, az Erzsébet programmal utazók másodosztályú vendégek. A szálloda helyett egy jóval alacsonyabb színvonalú és árfekvésű faházban, egy ifjúsági szálláson helyeztek el. Persze, a szállodai ár volt a számlán!
Tudom, hogy általában szállást vállalt a szálláshely, nem egy bizonyos színvonalat, de a gyerekek szállodára, wifire,tévére számítottak, ez elmaradt,így nekik csalódás. Az ígért szolgáltatások közül: (tv, wifi, hajszárító, zárt folyosó a fürdőbe). ezek közül csak hajszárítót sikerült szerezni, kérni kellett. Ja, tévékészülék is volt, igaz, ha fújt a szél, nem vette a jelet. Az étkezéshez és a fürdőhöz egy tavat megkerülve, a strandon átvágva lehetett eljutni. Eddig a negatív. A személyzet, főleg az étteremben rendkívül udvarias, figyelmes volt. A svédasztalos reggeli és vacsora igen finom, bőséges, változatos volt. A fürdő szép, tiszta, jók a medencék, nincs tömeg,kellemes vízhőfok. Még az is lehet,hogy visszatérünk.
Szuper hely, nyugis, nagyon finom ételek. Nagyon közel van minden. Egyetlen negatívum, hogy a belső gyerekmedencét több napra lezárták, és nem igyekeztek megjavítani. Lehetne több programot szervezni, akár a szállodán belül is gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Valószínű jövőre is visszamegyünk, mert a személyzet, kiszolgálás nagyon szuper.
Az év utolsó 3 napját töltöttük a szállodában, ahol figyelmes és kedves a személyzet, kifogástalan ételválasztékot és minőséget kaptunk. A szálloda kulturált, még egy helyen sem tudtam ennyire jót pihenni, az ágyak nagyon kényelmesek! Bár egy kicsit fáztam, a fűtés nem volt tökéletes.
A fürdő számomra egy kicsit zsúfolt volt, a szaunában nem üzemelt minden kabin, az aromaszaunát csak külön kérésre látták el illattal, a merülőmedencét jobbnak láttam nem használni.
2013. július közepén 3 napot töltöttünk itt párommal. A fürdő és a szauna részleg is kitűnő volt! A szobák tiszták, kényelmesek! A félpanziós ellátáson azért lehetne még javítani. Az ételek hamar kihűltek a tálalóban. Az elfogyott ételeket nem, vagy csak nagyon sokára pótólták!
A vacsorához semmilyen ital nem járt, ha valaki inni akart azt pluszban kellett fizetni. A városban nem sok látnivaló volt. Összességében a wellness részleg és a gyógyvíz miatt érdemes volt itt tölteni pár napot.
Szoba teljesen tökéletes kényelmes és tiszta volt, kaja nagyon jó sokféle mindig hozták a pótlást ha fogyott frissen melegen, személyzet udvarias, wellness teljesen jó, picit lehetett volna olcsóbb de láttam az árát és én választottam, lifttel lehet közlekedni ha valaki nehezebben mozog annak szuper jó ajánlom mindenkinek. Mi biztos még megyünk. ❤️❤️❤️
Tiszta kényelmes, kellemes, tágas szálloda jó konyhával udvarias személyzettel több medencés fürdővel, már több helyen jártam de ritka nem főidényben, a nappali ebéd és büfé kínálat átöltözés nélkül kellemes meglepetés volt, hogy a szobaszámhoz írták a fogyasztást és nem kellett pénzt, vagy kártyát vinni magunkkal amikor fürödni mentünk.
5310Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • Spa & wellness center • masszázs • pezsgőfürdő • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • gyógymedence • csúszda • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 15 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem