Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Élményfürdőzéssel összekötött nyaralás? 10 remek szálláshely városi fürdő közelében

2022.07.25 | 8 perc

A méltán népszerű hotelek között rengeteg olyan családias szálloda áll a vendégek rendelkezésére, melyek fürdők közelében találhatóak, így gyermekkel utazók számára is tökéletes alternatíva lehet. Ezekből gyűjtöttünk össze most 10-et, hogy nektek csak ki kelljen választani azt, amelyik a legjobban tetszik!

 

Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont***sup, Orosháza

A háromcsillagos Alföld Gyöngye egy 50 hektáros ősfás parkban áll Orosházán, ahonnan a Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdő csupán 900 méterre található, így a kisgyermekes családok kifejezetten szeretnek itt megszállni. Beltéri része jelenleg csak részlegesen üzemel, azonban a kültéri strandon ugrálóvár, úszó- és pancsoló medencék, valamint röplabda- és kézilabdapálya várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont***sup, OrosházaAlföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont***sup, Orosháza

Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdő, OrosházaGyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdő, Orosháza

 

 

Apartman Hotel*** Bükfürdő

A családias hangulatú Apartman Hotel  Bükfürdő zöldövezeti részében pár perces sétára fekszik a gyógyfürdőtől. Szobái jól felszerelt külön lakrészek, így az otthon kényelméről a nyaralás során sem kell lemondani. A szálló bejáratától 5-10 perces sétára fekvő Büki Gyógy- és Élményfürdőbe mindenképp érdemes ellátogatni, a 2011-es felújítása után újjászületett modern wellness részleg és szauna világ valódi kikapcsolódás lesz az ott töltött idő alatt.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Apartman Hotel Bükfürdő***Apartman Hotel Bükfürdő***

Bükfürdő Thermal & SpaBükfürdő Thermal & Spa

 

 

Imola Udvarház, Eger

Az Imola Udvarház  Eger sétálóutcájának családias gasztro központja, pár percre a legfőbb nevezetességektől, és csodás kilátással az Egri Várra. A 15 különböző stílusú szobával és apartmannal rendelkező szálló valóban a béke szigete, ahol nemcsak érzékszerveinket kényeztethetjük a kulináris fogásoknak köszönhetően, hanem a testünket is, ugyanis a Török Fürdő, illetve a Termál és Élményfürdő is csak egy köpésnyire van.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Imola Udvarház, EgerImola Udvarház, Eger

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Kipróbáltuk: Eger megér egy misét – Macok Bisztró és barátai
Egy esküvőre voltam hivatalos Egerbe, és ha már arra jártam, akkor beiktattam egy plusz 1,5 napos gasztro túrát is. Kipróbáltam egy vacsora erejéig a Macok Bisztrót.

 

 

Hotel Kumánia***sup, Kisújszállás

A Nagykunság szívében épült hotel Kisújszálláson kényelmes és jól felszerelt szobáival fogadja vendégeit. A Hotel Kumánia közvetlen összeköttetésben áll a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel, így még csak felöltöznünk sem kell, elég köntöst és papucsot vennünk a belépéshez. A wellness szerelmeseit 5 beltéri és 2 kültéri medence várja, de a gyógyulni vágyóknak is jó választás lehet; az itt működő gyógyászati részlegen többféle fizioterápiás és fürdőgyógyászati kezelés áll rendelkezésre.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Hotel Kumánia***sup, KisújszállásHotel Kumánia***sup, Kisújszállás

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő, KisújszállásKumánia Gyógy- és Strandfürdő, Kisújszállás

 

 

Hotel Kamilla****, Balmazújváros

A Balmazújváros központjában épült Hotel Kamilla valóban minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal készül vendégei számára, 53 szobája és 200 fő befogadására alkalmas étterme kiváló nagyobb rendezvények, vagy akár esküvők helyszínéül. A másnap fáradalmait a pár percre található Kamilla Gyógyfürdőben pihenhetjük ki, ahol termál- és élménymedencékkel várnak, de az ország legnagyobb szaunaháza is kivételes élményeket kínál.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Hotel Kamilla****, BalmazújvárosHotel Kamilla****, Balmazújváros

Kamilla Fürdő, BalmazújvárosKamilla Fürdő, Balmazújváros

 

 

Hotel Nagyerdő, Debrecen

A hatalmas, tízemeletes toronyépület különleges látványt nyújt Debrecen zöldövezetében. A több mint 100 szobával rendelkező szálloda tökéletesen alkalmas arra, hogy amikor nagyobb társasággal fedezzük fel a város nevezetességeit, akkor a nap végén kellemes környezetben hajtsuk a fejünket nyugovóra. A Hotel Nagyerdő villamosvonalon fekszik, így a központ és a közelben lévő Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és Strand pár perc alatt megközelíthető.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Hotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő Debrecen

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és Strandfürdő, DebrecenAquaticum Mediterrán Élményfürdő és Strandfürdő, Debrecen

 

 

Hotel Rudolf***, Hajdúszoboszló

A gyógyvizéről híres Hajdúszoboszlón találjuk a mediterrán hangulatú Hotel Rudolfot, mely 37 szobával és 6 apartmannal áll rendelkezésre. Saját családias wellnessrészlegükön kültéri felnőtt és gyermek strandmedence, 2 élményelemekkel felszerelt gyógyvizes medence és napozóterasz várja azokat, akik pihenni és gyógyulni szeretnének, ha pedig ez sem lenne elég, akkor a város fürdőkomplexuma csak 5 percre fekszik.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Hotel Rudolf***, HajdúszoboszlóHotel Rudolf***, Hajdúszoboszló

Hungarospa HajdúszoboszlóHungarospa Hajdúszoboszló

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Látnivalók és programok Hajdúszoboszlón
Hajdúszoboszló kincsei a fürdőkön túl: fordított háztól az éjszakai vidámparkig! Európa legnagyobb fürdőkomplexumának otthonaként és egyben hazánk egyik legkedveltebb turistacélpontjaként ismerheted elsősorban Hajdúszoboszlót, de vajon milyen látnivalókat tartogat még a lenyűgöző alföldi város? Most kiderül!

 

 

 

Elizabeth Hotel****, Gyula

A Gyulai Vár tőszomszédságában elhelyezkedő Elizabeth Hotel tökéletes opció akár átutazunk, akár a nyaralásunkat töltjük. A hotel 44 modern szobájából fantasztikus kilátás nyílik a város legfőbb nevezetességére. A Várfürdőig csak pár percet kell sétálni, ahol hatalmas csúszdák és élménymedencék hada vár, de aki még ennyit sem szeretne kimozdulni a hotel nyújtotta kényelemből, az a helyben található Tündérkert Wellness Centrumban tud feltöltődni.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Elizabeth Hotel****, GyulaElizabeth Hotel****, Gyula

Gyulai VárfürdőGyulai Várfürdő

 

 

Napfény Hotel***, Zalakaros

A családbarát Napfény Hotel Zalakaros csendes részén fogadja vendégeit, alig pár száz méterre attól a városi fürdőtől, melynek gyógyvize Európában is egyedülálló. Ha kisgyerekkel utazunk akkor sem fog unatkozni senki a családból, ugyanis a szállodán belül megépített Aura Wellness Komplex gyermekpancsolóval, valamint játszó- és pihenőszobával várja az apróságokat.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Napfény Hotel Zalakaros***Napfény Hotel Zalakaros***

Zalakarosi FürdőZalakarosi Fürdő

 

 

Harmónia Hotel***sup, Sárvár

A sárvári termálfürdő méltán tartozik az ország legnívósabb fürdői közé. A közvetlenül a bejáratnál felépített Hotel Harmónia könnyű átjárást biztosít a vízi birodalom élmény- és gyógyközpontjába egyaránt, így mindenkinek jó választás lesz, akár gyermekkel utazunk, akár csak elbújnánk pár napra a mindennapok elől. Aki ki sem tenné a lábát a szállóból pihenése alatt annak sem kell aggódnia; modern wellness központjuk felüdülést hoz a meleg napokban.

Tovább a fürdő közeli szállás ajánlataihoz>>

Harmónia Hotel***sup, SárvárHarmónia Hotel***sup, Sárvár

Sárvári Gyógy- és WellnessfürdőSárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Csúszdás élményekre vágytok? Top10 aquapark Magyarországon a felejthetetlen nyári pillanatokért
Összegyűjtöttünk 10 aquaparkot az országból, amit az egész család imádni fog. A csúszdaparkok nem csak a gyerekeknek, de felnőtteknek is felejthetetlen élményt nyújtanak.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Zúgókkal és patakokkal színesített katlanok, betyárok lakta barlangok, hegygerincről nyíló panorámák, valamint izgalmas természeti csodák tolonganak legfrissebb bakancslistánkon. Utazzatok velünk, mert a következő 6 megállónk során a leggyönyörűbb hazai szurdokvölgyekbe látogatunk el, amik biztosan nem okoznak majd csalódást!
Sztúpa?! – vonhatja fel a szemöldökét a kedves olvasók többsége, és ezzel nincs semmi baj, hiszen kis hazánkban nem áll minden második utcasarkon egy ilyen építmény. Ahol viszont áll, ott kiemelkedő látványt nyújt, úgyhogy összegyűjtöttünk 5 olyan helyet, ahol saját szemetekkel is megcsodálhatjátok.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.