Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Spórolás túltolva

Hotel Aqua Étterme KomáromHotel Aqua Étterme Komárom a térképen

Gyenge 2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Végig járva Komárom értelmezhető vendéglátó helyeit, azt kell, hogy mondjam, hogy az Aqua éttermet én nem ajánlanám. Mi is csak azért ettünk itt, mert itt volt a szállásunk, amelyhez kapcsolódott reggeli. Annyira nem jött be a családnak, hogy a gyerekek az első nap után nem is jöttek már le reggelizni a további napokon.
Írtam is a szállásértékelésnél, hogy a reggeli/étterem a hely gyenge pontja.
A reggeli szegényes, kifejezetten olcsó alapanyagokra épít, érződik benne a direkt spórolás. Nem a takarékoskodás, mert azzal nincs bajom, s magam is törekszem a pazarlás elkerülésére, de ez már itt szerintem a vendéglátás kárára fordult. Péksütemény: minden nap egyféle sima bolti kenyér, és még abból sem a jobb fajta. Azért valamilyen péksütemény, vagy egészségesebb barna vagy rozs, vagy teljes kiőrlésű kenyér szerintem igazán lehetne. A meleg reggelik között rántotta, virsli, sült debreceni lenne elvileg, de vagy egyik sincs, vagy külön kell kérni és akkor kap az ember egy kis rántottát és egy virslit. De szerintem a svédasztalnak éppen az lenne a lényege, hogy az a néhány ételféleség legyen már elérhető, ne kelljen külön rendelni és várni rá 10 perceket. Első nap volt kiporciózva vaj, utána már nem, csak margarin.
Egyféle olcsó szalámi, gépsonka, sajt.
Pozitívum a narancslé, más gyümölcslé viszont nem volt.
A kávégép elromlott, a kölcsön gép valami féle hosszú kávét főzött volna, de az is rossz volt. Sem eszpresszót, sem cappuccinót nem sikerült vele előállítani.
Az volt az érzésem, hogy az idős tulajdonos folyamatosan megfigyelte a vendégeket, ki, mennyit eszik, és ez eléggé zavaró volt. Egyébként nem lepődtem meg, mert más vendégek is hasonló tapasztalatokról számoltak be, évek óta így működnek.
A strand nyitva tartási idejében étteremként is működnek elvileg, de lehet, hogy személyzet hiányában ez most nem működött.
Mi ebédelni és vacsorázni máshová mentünk minden nap, hiába itt szálltunk meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (12)
Hotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - EgyébHotel Aqua Étterme Komárom - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
2025.08.30-ig
Thermál Hotel és Kemping Komárom
60.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villapark Várgesztes - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Villapark Várgesztes
255.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül