Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Softi, a fagylalt

Monostori Erőd Büfé KomáromMonostori Erőd Büfé Komárom a térképen

2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Monostori erődön belül kettő büfével is találkoztunk, az egyik a főbejáratnál, a jegypénztárnál található, a másik a Dunai bástyánál. A főbejáratnál lévőnél egyből kiszúrták a gyerekek, hogy Softi lágy fagylaltot (csavart fagyi) is árusítanak, igaz, nem olcsón, 900 Ft egy adag. Bevallom, én nem ismertem ezt a márkát, de a gyerekek ismerősként üdvözölték. A 10 féle íz közül Pöttyös túró rudisat, vattacukor ízűt és áfonyás joghurtosat választottunk, mindegyik ízletesnek bizonyult, és elég kiadós adag, jó két gombóccal felért. Lehetett tölcsérbe és papírtálkába is kérni. Az eszpresszó 350 Ft-ba került, nem volt rossz, de kiemelkedőnek sem mondanám. Vettünk még egy palackozott Colát is (400 Ft/ 5 dl).
Lehet kapni csokiszeleteket, ropit, chipset, szóval semmi komolyat.
A kiszolgálás kedves volt, de a jegypénztáros hölgy volt egyúttal a büfés is, amit nem mindig volt könnyű összeegyeztetni. Lehetett bankkártyával is fizetni, viszont a jegyet és a büfé költést nem lehetett egybe kezelni a fizetéskor.
A benti részben a kávézó az erőd hangulatát idézi, boltíves magas téglafal, vörös tégla padlózat. Kilépve az erőd felé van egy kiülős terasz is, itt elég sok asztal található.
Amikor évekkel ezelőtt jártunk itt, még nyoma sem volt ezeknek a vendégváró szolgáltatásoknak, örülünk, hogy ebben is sokat fejlődött az erőd.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Monostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - EgyébMonostori Erőd Büfé Komárom - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
2025.08.30-ig
Thermál Hotel és Kemping Komárom
60.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval